Повезане вести
Бура реакција због изјаве српског певача! Запалио мреже ставовима о женама - "Ја сам ту да је васпитам ако треба!"
Мондо 03.03.2023
Драгомир Деспић покренуо лавину реакција због изјаве о женама и обавезама око деце и куће. Драгомир Деспић покренуо лавину реакција због изјаве о женама и обавезама око деце и куће. Српски репер и певач Драгомир Деспић у неколико… »
"Женско је, не могу ја да чистим бебу" Српски инфлуенсер разбеснео нацију са затуцаним ставовима, а тек онда уследио шок
Курир 03.03.2023
Српски инфлуенсер и певач, Драгомир Деспић, познат по контраверзном понашању, изазвао је велику пажњу јавности након што се на тик току појавио исечак из једне емисије у којој је гостовао. Наиме, у делу емисије где је причао о… »
„Женско је, мора да чисти“: Српски инфлуенсер својим ставовима згрозио нацију ВИДЕО
Нова 03.03.2023
Инфлуенсер Драгомир Деспић већ неко време се бави певањем, а јавности је познат по бахатом понашању. На друштвеној мрежи ТикТок је недавно освануо видео који је мали исечак из једног подкаста у ком је Драгомир гостовао. Наиме… »
Вести дана »

Делегација Србије са представницима Јапанске организације за спољну трговину Џетро
РТВ пре 33 минутајош 1 повезана