Povezane vesti
Novi Pazar: Koncept “Imam ideju” – još jedan način da građani upute predloge i inicijative
Sandžak haber 03.03.2023
Za sve kreativne, inovativne predloge koji imaju za cilj da naš grad i život u njemu unaprede i učine bogatijim, zanimljivijim, koncept lokalne samouprave Novog Pazara „imam ideju“ je prava prilika. Predloge o tome šta u Novom Pazaru treba menjati… »
Novi Pazar: Koncept “Imam ideju” – još jedan način da građani upute predloge i inicijative
IndeksOnline 03.03.2023
Za sve kreativne, inovativne predloge koji imaju za cilj da naš grad i život u njemu unaprede i učine bogatijim, zanimljivijim, koncept lokalne samouprave Novog Pazara „imam ideju“ je prava prilika. Predloge o tome šta u Novom Pazaru treba menjati… »
Vesti dana »
Tramp imenovao novog šefa CIA, a za izaslanika za Bliski istok odabrao investitora u nekretnine
Danas pre 7 satijoš 32 povezane
Beljanski: Tužilaštvo ne sprovodi istragu o tragediji u Novom Sadu, Ješić politički zatvorenik
Danas pre 26 minutajoš 15 povezanih
Tužilaštvo ispitalo 66 osoba, danas saslušanje još pet zbog nesreće u Novom Sadu
Politika pre 14 minutajoš 31 povezana
Tabaković: Zakon o ograničenju kamata ide u Skupštinu posle izjašnjavanja o novom budžetu
Biznis.rs pre 2 satajoš 25 povezanih