Povezane vesti
Prete mi smrću, sve sam prijavila policiji! Napadnuta kuma Ane Ćurčić, poručuje da zna ko je i da je neće zaplašiti!
Mondo 03.03.2023
Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, oglasila se posle incidenta koji joj se desio, a tvrdi da zna od koga joj stižu pretnje. Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, oglasila se posle incidenta koji joj se desio, a tvrdi da zna od koga joj stižu… »
Ovo su detalji napada i pretnji smrću! Kuma Ane Ćurčić zabrinuta za svoju bezbednost
Kurir 03.03.2023
Milena Kačavenda, kuma i najbolja drugarica Ane Ćurčić, učesnica rijalitija "Zadruga" koja je u žižu javnosti ušla zbog turbulentnog odnosa sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem, poslednja dva dana dobija jezive pretnje smrću. Milena je… »
"Bila sam na lekovima..." Ana prolazila kroz tešku agoniju, u očaju ispričala još detalja: Zvezdanova majka sve zna
Kurir 03.03.2023
Ana Ćurčić gotovo svakodnevno nastavlja da iznosi detalje iz veze sa Zvezdanom Slavnićem, a na red je došao period kada je Slavnić trebalo da izađe iz zatvora. - Njegova postavka stvari je da sam ga ja zapostavila jer sam se previše posvetila… »
Kuma Ane Ćurčić završila u policiji Podnosi prijavu, prolazi kroz stravičan period: Evo o čemu se radi
Blic 03.03.2023
Milena Kačavenda, kuma aktuelne zadrugarke Ane Ćurčić, otišla je u policijskoj stanicu u Zemunu zbog podnošenja krivične prijave zbog pretnji smrću koje dobija poslenja dva dana. Naime, nakon što je počela da iznosi informacije iz života Ane i… »
Vesti dana »

uživo PROTEST STUDENATA U BLOKADI Zapaljen traktor kod Pionirskog parka, letele kamenice ka Pionirskom parku
Euronews pre 30 minutajoš 93 povezane

"Nadamo se da će sve proći bez incidenata": Student Miloš Pavlović iz Pionirskog parka objavio da sa kolegama u kampu igra šah (video)
Blic pre 30 minutajoš 130 povezanih

Kod Pravnog fakulteta Žandarmerija, građani se kreću centralnim gradskim ulicama
Insajder pre 2 satajoš 33 povezane

UŽIVO Studentski protest zvanično je završen: Žandarmerija krenula ka Skupštini (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 63 povezane

MUP: Više incidenata u Beogradu, građani odmah da prestanu da napadaju policiju
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih