Повезане вести

Прете ми смрћу, све сам пријавила полицији! Нападнута кума Ане Ћурчић, поручује да зна ко је и да је неће заплашити!

Прете ми смрћу, све сам пријавила полицији! Нападнута кума Ане Ћурчић, поручује да зна ко је и да је неће заплашити!

Мондо 03.03.2023
Милена Качавенда, кума Ане Ћурчић, огласила се после инцидента који јој се десио, а тврди да зна од кога јој стижу претње. Милена Качавенда, кума Ане Ћурчић, огласила се после инцидента који јој се десио, а тврди да зна од кога… »
Ово су детаљи напада и претњи смрћу! Кума Ане Ћурчић забринута за своју безбедност

Ово су детаљи напада и претњи смрћу! Кума Ане Ћурчић забринута за своју безбедност

Курир 03.03.2023
Милена Качавенда, кума и најбоља другарица Ане Ћурчић, учесница ријалитија "Задруга" која је у жижу јавности ушла због турбулентног односа са бившим робијашем Звезданом Славнићем, последња два дана добија језиве претње смрћу… »
"Била сам на лековима..." Ана пролазила кроз тешку агонију, у очају испричала још детаља: Звезданова мајка све зна

"Била сам на лековима..." Ана пролазила кроз тешку агонију, у очају испричала још детаља: Звезданова мајка све зна

Курир 03.03.2023
Ана Ћурчић готово свакодневно наставља да износи детаље из везе са Звезданом Славнићем, а на ред је дошао период када је Славнић требало да изађе из затвора. - Његова поставка ствари је да сам га ја запоставила јер сам се… »
Кума Ане Ћурчић завршила у полицији Подноси пријаву, пролази кроз стравичан период: Ево о чему се ради

Кума Ане Ћурчић завршила у полицији Подноси пријаву, пролази кроз стравичан период: Ево о чему се ради

Блиц 03.03.2023
Милена Качавенда, кума актуелне задругарке Ане Ћурчић, отишла је у полицијској станицу у Земуну због подношења кривичне пријаве због претњи смрћу које добија послења два дана. Наиме, након што је почела да износи информације… »

Вести дана »