Povezane vesti
Karambol u Zadruzi! "čoveku detrdžent u oči!" Maja Marinković uletela kao furija, pa ispolivala Marka hemikalijama!
Mondo 03.03.2023
Opšti haos u Zadruzi nastao je između Maje Marinković i Marka DNK, koji je završio ispolivan hemikalijama iz kupatila. Opšti haos u Zadruzi nastao je između Maje Marinković i Marka DNK, koji je završio ispolivan hemikalijama iz kupatila. Maja Marinković… »
Maja nasrnula na marka u "zadruzi"! Zaletela se kao furija, scena šokirala sve: "Da me u usta više nisi uzeo" (video)
Blic 03.03.2023
Maja Marinković i Marko DNK žestoko su zaratili u rijalitiju "Zadruga 6", pa se dogodila šokantna situacija. Naime, Marko DNK nije mogao da veruje da Maja Marinković priča kako ne vodi računa o higijeni. - Ona da meni kaže da mi smrde noge, a ja se kupam… »
Vesti dana »

Gimnazija Sveti Sava stupila u blokadu u znak podrške Petoj gimnaziji
Beta pre 42 minutajoš 38 povezanih

Fon der Lajen u Crnoj Gori: “Postoji mogućnost da zatvorite sva poglavlja do kraja godine”
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih

Rasprava o amandmanima na osam predloga zakona - teme i mimo dnevnog reda
RTS pre 11 minutajoš 35 povezanih

Umro pevač iz grupe "DNK": Nakon skoro sedam meseci lečenja Vladimir Blažev Pančo preminuo
Blic pre 11 minutajoš 24 povezane

"Morali su da priznaju": Predsednik FS Albanije otkrio šta mu je rekao Piksi posle meča
Mondo pre 26 minutajoš 40 povezanih