Повезане вести

Пешић: Вучић заразио друштво „путинофилијом“, сад има отпор који је сам стварао

Пешић: Вучић заразио друштво „путинофилијом“, сад има отпор који је сам стварао

Н1 Инфо 04.03.2023
Социолошкиња Весна Пешић оценила је да је председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић 10 година стварао десничарске странке и организације у Србији и да је уз помоћ таблоида "заразио друштво више… »
Весна Пешић: Вучић заразио друштво ‘путинофилијом’, сад има отпор који је сам стварао десет година

Весна Пешић: Вучић заразио друштво ‘путинофилијом’, сад има отпор који је сам стварао десет година

Нова 04.03.2023
Социолошкиња Весна Пешић оценила је да је председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић 10 година стварао десничарске странке и организације у Србији и да је уз помоћ таблоида "заразио друштво више… »
Весна Пешић: Француско-немачки предлог је прелазни план који би спречио сукобе, а не признање Косова

Весна Пешић: Француско-немачки предлог је прелазни план који би спречио сукобе, а не признање Косова

Данас 04.03.2023
Социолошкиња, колумнисткиња Пешчаника и бивша политичарка Весна Пешић каже да је француско-немачки, односно европски план, прелазни споразум, а не крајњи међународни уговор, те да би требало да нормализује односе Београда и… »

Вести дана »