Повезане вести

Дечко Гоце Божиновске на самрти: Певачица пуши цигару за цигаром, он отказао венчање

Дечко Гоце Божиновске на самрти: Певачица пуши цигару за цигаром, он отказао венчање

Свет & Скандал 04.03.2023
Бивши дечко Гоце Божиновске тврди да му отказују органи Небојша Тубић Жабац, жестоки момак из Новог Сада већ неко време није доброг здравственог стања, а оно се, како тврди , у последње време погоршало. Бивши дечко Гоце… »
Жабац води животну битку: Лудо се волео са Гоцом Божиновском, а овако је причао о вези са убијеном Ксенијом Пајчин: "Она је…

Жабац води животну битку: Лудо се волео са Гоцом Божиновском, а овако је причао о вези са убијеном Ксенијом Пајчин: "Она је…

Блиц 04.03.2023
Некадашњи жестоки момак Небојша Тубић Жабац (63) испричао је да је у веома лошем здравственом стању. Наиме, Жабац је открио како му отказују унутрашњи органи, те је да води највећу животну битку. - Нисам добро, имам озбиљних… »
"Одлазим на пут без повратка": Небојша Тубић Жабац у тешком стању: "Простата и бубрези ми више не раде, болујем од деменције"…

"Одлазим на пут без повратка": Небојша Тубић Жабац у тешком стању: "Простата и бубрези ми више не раде, болујем од деменције"…

Блиц 03.03.2023
Контроверзни бизнисмен Небојша Тубић Жабац (63), како тврди, има озбиљних проблема са здрављем. Некадашњи партнер певачице Гоце Божиновске наводи како му отказују унутрашњи органи, те да други пут води борбу за живот. Он је… »

Вести дана »