Повезане вести
Кума развезала језик: Милена открила истину о Анином насиљу према мајци, варању мужа и коцкању, а онда се обрушила на…
Блиц 04.03.2023
Ана Ћурчић већ данима износи сав прљав веш из односа са Звезданом Славнићем, а сада се огласила њена кума Милена Качавендо. Милена је сада коментарисала наводе да је Ана Ћурчић тукла своју мајку. - То је небулоза белосветска… »
Хитна реакција качавенде! Милена открила истину о Анином насиљу према мајци, неверству и коцкању: Пала је на под и звала у…
Курир 04.03.2023
Насиље у породичној заједници Ане Ћурчић и Звездана Славнића, тема је већ неколико недеља. Овај бивши љубавни пар изнео је сав прљав веш, али и нагласио да је то само део истине која ће испливати кад тад. Курир је након нових… »
Фајт у Задрузи! Ана шчепала Анђелу: Свађала се с бившим мужем, надрљала љубавница - одлетела на гарнитуру!
Мондо 04.03.2023
Ана се током свађе са Звезданом толико разбеснела да је гурнула Анђелу из све снаге. Ана се током свађе са Звезданом толико разбеснела да је гурнула Анђелу из све снаге Ана Ћурчић је током емисије у Задрузи износила нове детаље… »
Хаос! Насрнула бивша на љубавницу! Ана шчепала Анђелу и свом снагом је оборила, обезбеђење долетело! Заурлала из свег гласа…
Курир 04.03.2023
Ана Ћурчић је изнела језиве детаље о животу са Славнићем, говорећи јавно да ју је тукао и малтретирао, а онда је Звездан рекао да је Ана варала свог супруга, са којим има двоје деце и то са њим, годину дана пре него што се… »
Језиво! Звездан признао шта је све радио ани, испливао шок снимак: "Све што прича, било је три пута горе"
Блиц 04.03.2023
Ана Ћурчић не престаје да износи језиве детаље из односа са Звезданом Славнићем, након чега је и он почео да износи ње прљав веш. Наиме, Ана је говорила како ју је Звзедан психички и физички малтретирао, присиљавао на… »
Аца Булић одговорио на оптужбе да је гасио цигарете по анином телу: Огласио се за Курир и Звездану поставио једно мушко питање…
Курир 04.03.2023
Драган Аца Булић, први дечко Ане Ћурчић која је у ријалитију Задруга ушла пошто ју је дугогодишњи партнер Звездан Славнић преварио и јавно оставио, огласио се за Курир и рекао да су Звезданове тврдне да је био насилан према Ани… »
"Претио си да ћеш да закопаш и мене и децу": Никад жешћи сукоб Звездана и Ане, улетело обезбеђење: "Пребије ме, па ме тера да…
Блиц 04.03.2023
Ана Ћурчић већ данима износи сав прљав веш из односа са Звезданом Славнићем, који ју је правио у ријлитију "Задруга" са 22 године млађом Анђелом Ђуричић. Они се неретко сукобљавају за црним столом, а сада је њихова свађа… »
"Пребије ме, па ме тера да водимо љубав!" Ана изнела нове детаље о Звездану, он открио њену највећу тајну! Улетело…
Курир 04.03.2023
Љубавни троугао у Шимановцима и даље прави хаос и главна је тема за Црним столом. Иако се већ више од месец дана свакодневно расправља о Ани Ћурчић и Звездану Славнићу и његовој љубавници Анђели Ђуричић, тројац се не смирује… »
Шок! Гасио јој цигарете по телу?! "што не кажеш шта ти је радио аца булић?" Звездан показао како је Ана прошла са бившим дечком…
Курир 04.03.2023
Ана Ћурчић изнела све што је причала са Зорицом Марковић пред Звезданом Славнићем, који је побеснео, па почео да износи Анин прљав веш, па шокирао када је изнео да је Ћурчићева тукла своју мајку, а мужа варала годину дана са… »
Вести дана »
ВИДЕО: САД заплениле нафтни танкер Венецуеле, објављен снимак
Радио 021 пре 16 минутајош 12 повезаних
Пролеће зове Звезду, Милојевићев трећи чин спасавања себе и тима, 90 минута неизвесности и само једног циља
Телеграф пре 56 минутајош 15 повезаних
САД продужиле Лукоилу лиценцу до 17. јануара за преговоре о продаји имовине
НИН пре 16 минутајош 10 повезаних