Повезане вести
Ово је песма којом је Јелена Карлеуша хтела да представља Словенију на Евровизији ВИДЕО
Нова 04.03.2023
Певачица је пре две године имала намеру да буде део највећег европског музичког такмичења. Вечерас се одржава финално вече „Песме за Евровизију“, када ћемо сазнати ко ће бити српски представник на Евровизији у Ливерпулу. Тим… »
„Ако ме у Србији неће, има ко хоће“: Карлеуша тврди да ју је ова земља звала да их представља на Евровизији
Нова 04.03.2023
И она жели да буде део највећег музичког такмичења у Европи. Вечерас се одржава финално вече „Песме за Евровизију“, када ћемо сазнати ко ће бити српски представник на Евровизији у Ливерпулу. Тим поводом огласила се и Јелена… »
"Словенци су ме звали да их представљам на Евровизији" Карлеуша проговорила о наступу на највећем светском музичком фестивалу!…
Курир 04.03.2023
- Ако ме Србија неће на Евровизији, има ко ме хоће! Словенци су ме звали да будем њихова представница, каже Јелена Карлеуша! Карлеуша је рекла да је 2020. године заједно са бразилским трансвеститом Паблом Витаром требало да… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 3 сатајош 43 повезане
Зашто су Тајланд и Камбоџа поново у сукобу? Спор траје више од једног века, а ово су разлози
Мондо пре 2 сатајош 42 повезане