Povezane vesti
Ovo je pesma kojom je Jelena Karleuša htela da predstavlja Sloveniju na Evroviziji VIDEO
Nova 04.03.2023
Pevačica je pre dve godine imala nameru da bude deo najvećeg evropskog muzičkog takmičenja. Večeras se održava finalno veče „Pesme za Evroviziju“, kada ćemo saznati ko će biti srpski predstavnik na Evroviziji u Liverpulu. Tim povodom se… »
„Ako me u Srbiji neće, ima ko hoće“: Karleuša tvrdi da ju je ova zemlja zvala da ih predstavlja na Evroviziji
Nova 04.03.2023
I ona želi da bude deo najvećeg muzičkog takmičenja u Evropi. Večeras se održava finalno veče „Pesme za Evroviziju“, kada ćemo saznati ko će biti srpski predstavnik na Evroviziji u Liverpulu. Tim povodom oglasila se i Jelena Karleuša koja je… »
"Slovenci su me zvali da ih predstavljam na Evroviziji" Karleuša progovorila o nastupu na najvećem svetskom muzičkom…
Kurir 04.03.2023
- Ako me Srbija neće na Evroviziji, ima ko me hoće! Slovenci su me zvali da budem njihova predstavnica, kaže Jelena Karleuša! Karleuša je rekla da je 2020. godine zajedno sa brazilskim transvestitom Pablom Vitarom trebalo da nastupi na najvećem… »
Vesti dana »
Mladić iz Petrovca na Mlavi "pao" zbog droge, njegova majka zbog oružja
Telegraf pre 4 satijoš 6 povezanih
Tramp: Otvoren sam za sastanak sa Kinom i Rusijom o smanjenju potrošnje na odbranu
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Uhapšeni verenik Milice Todorović je bio u vezi sa Jelenom Rozgom? Ovako je hrvatska pevačica pričala posle raskida: "nije išlo"
Blic pre 7 satijoš 4 povezane