Povezane vesti

Bizarni snimak vuka moba: Priznanjem zgrzio sve: "Ovo vam je dokaz da uzimam nedozvoljene supstance od svoje 19. godine, pa sve…

Bizarni snimak vuka moba: Priznanjem zgrzio sve: "Ovo vam je dokaz da uzimam nedozvoljene supstance od svoje 19. godine, pa sve…

Blic 04.03.2023
Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob šokirao je sve kada je na svo Tiktoku objavio bizarni video na kojem priča kako uzima nedozvoljene supstance od svoje 19. godine, pa sve do danas. Naime, on je objavio insert iz jedne emisije sa početka… »
Šok snimak vuka moba sa 19 godina: Ovo vam je dokaz da sam na kokainu otkako sam bio jako mlad pa sve do danas

Šok snimak vuka moba sa 19 godina: Ovo vam je dokaz da sam na kokainu otkako sam bio jako mlad pa sve do danas

Kurir 04.03.2023
Reper Vuk Mob šokirao je sve kada je na svoj Tiktoku objavio bizarni video na kojem priča kako uzima nedozvoljene supstance od svoje 19. godine pa sve do danas. Naime, on je objavio insert iz jedne emisije sa početka svoje muzičke karijere, a potom i… »
Koliko se para potrošilo na narkotike? Vuk Mob šokirao pratioce - Na ovom snimku sam imao 19 sad imam 33, pa računajte!

Koliko se para potrošilo na narkotike? Vuk Mob šokirao pratioce - Na ovom snimku sam imao 19 sad imam 33, pa računajte!

Mondo 04.03.2023
Reper Vuk Mob objavio snimak na TikToku i pozvao pratioce da uzmu digitron. Reper Vuk Mob objavio snimak na TikToku i pozvao pratioce da uzmu digitron Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob šokirao je sve kada je na svom TikToku objavio video u… »

Vesti dana »