Повезане вести
Министар правде Црне Горе о експлозији бомбе у суду: "Нико не треба да бежи од одговорности, па ни ја"
Еуроневс 04.03.2023
Нико не треба да бежи од одговорности ни полиција ни тужилаштво, како личне, непосредне, тако и функционалне, укључујући и мене, казао је црногорски министар правде Марко Ковач, који је посетио повређене у експлозији бомбе у… »
Министар обишао повређене у експлозији у суду у Подгорици, пренео да су стабилно
Н1 Инфо 04.03.2023
Нико не треба да бежи од одговорности укључујући и мене, изјавио је црногорски министар правде Марко Ковач, који је посетио повређене у експлозији бомбе у подгоричком Основном суду, а који су збринути у Клиничком центру. Ковач… »
Министар правде Црне Горе посетио повређене у експлозији бомбе
РТВ 04.03.2023
ПОДГОРИЦА - Нико не треба да бежи од одговорности ни полиција ни тужилаштво, како личне, непосредне, тако и функционалне, укључујући и мене, казао је црногорски министар правде Марко Ковач, који је посетио повређене у експлозији… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 53 минутајош 10 повезаних
Пензионерка покошена на пешачком прелазу у Нишу! Рођака настрадале описала трагедију: Ишла је да подигне паре, а онда се унука јавила плачући... (фото)
Курир пре 48 минутајош 11 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 48 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана