Povezane vesti

Ministar pravde Crne Gore o eksploziji bombe u sudu: "Niko ne treba da beži od odgovornosti, pa ni ja"

Ministar pravde Crne Gore o eksploziji bombe u sudu: "Niko ne treba da beži od odgovornosti, pa ni ja"

Euronews 04.03.2023
Niko ne treba da beži od odgovornosti ni policija ni tužilaštvo, kako lične, neposredne, tako i funkcionalne, uključujući i mene, kazao je crnogorski ministar pravde Marko Kovač, koji je posetio povređene u eksploziji bombe u Osnovnom sudu… »
Ministar obišao povređene u eksploziji u sudu u Podgorici, preneo da su stabilno

Ministar obišao povređene u eksploziji u sudu u Podgorici, preneo da su stabilno

N1 Info 04.03.2023
Niko ne treba da beži od odgovornosti uključujući i mene, izjavio je crnogorski ministar pravde Marko Kovač, koji je posetio povređene u eksploziji bombe u podgoričkom Osnovnom sudu, a koji su zbrinuti u Kliničkom centru. Kovač je rekao da su… »
Ministar pravde Crne Gore posetio povređene u eksploziji bombe

Ministar pravde Crne Gore posetio povređene u eksploziji bombe

RTV 04.03.2023
PODGORICA - Niko ne treba da beži od odgovornosti ni policija ni tužilaštvo, kako lične, neposredne, tako i funkcionalne, uključujući i mene, kazao je crnogorski ministar pravde Marko Kovač, koji je posetio povređene u eksploziji bombe u Osnovnom… »

Vesti dana »