Повезане вести

Министар правде Црне Горе о експлозији бомбе у суду: "Нико не треба да бежи од одговорности, па ни ја"

Министар правде Црне Горе о експлозији бомбе у суду: "Нико не треба да бежи од одговорности, па ни ја"

Еуроневс 04.03.2023
Нико не треба да бежи од одговорности ни полиција ни тужилаштво, како личне, непосредне, тако и функционалне, укључујући и мене, казао је црногорски министар правде Марко Ковач, који је посетио повређене у експлозији бомбе у… »
Министар обишао повређене у експлозији у суду у Подгорици, пренео да су стабилно

Министар обишао повређене у експлозији у суду у Подгорици, пренео да су стабилно

Н1 Инфо 04.03.2023
Нико не треба да бежи од одговорности укључујући и мене, изјавио је црногорски министар правде Марко Ковач, који је посетио повређене у експлозији бомбе у подгоричком Основном суду, а који су збринути у Клиничком центру. Ковач… »
Министар правде Црне Горе посетио повређене у експлозији бомбе

Министар правде Црне Горе посетио повређене у експлозији бомбе

РТВ 04.03.2023
ПОДГОРИЦА - Нико не треба да бежи од одговорности ни полиција ни тужилаштво, како личне, непосредне, тако и функционалне, укључујући и мене, казао је црногорски министар правде Марко Ковач, који је посетио повређене у експлозији… »

Вести дана »