Povezane vesti
Popijem 9 čokanjčića, pa zaspim na grobu neke babe: Šok priznanje Vesne Zmijanac - "Ništa tužnije od pijane žene"
Mondo 04.03.2023
Pevačica Vesna Zmijanac progovorila o porocima i priznala da je "kao majmun htela da proba sve" Pevačica Vesna Zmijanac progovorila o porocima i priznala da je "kao majmun htela da proba sve" Pevačica Vesna Zmijanac, nedavno je u jednom intervjuu… »
"Popijem 9 čokanjčića, znala sam da zaspim na grobu neke babe": Šok priznanje Vesne Zmijanac o porocima: "Sve sam volela da…
Blic 04.03.2023
Pevačica Vesna Zmijanac, za razliku od mnogih sa estrade, nikada nije zaobilazila priče o porocima. - U našem poslu i u pola veka u svetu u kome mi živimo, samo budi srećan da probaš i da ne ostaneš ni na čemi. Tako i ja. Mnogi od nas smo mogli da… »
Vesti dana »
Naredba za sprovođenje istrage protiv okrivljenih za pad nadstrešnice potvrdila objavljivana istraživanja Insajdera (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 86 povezanih
Uhapšeno novih osam osumnjičenih pripadnika "Balkanskog kartela"; Među uhapšenima i v.d. direktor Gradskog prevoza u Novom Sadu potvrđeno Insajderu u MUP (VIDEO)
Insajder pre 2 minutajoš 85 povezanih
Henes pohvalno o Zvezdi: "Razumem zašto su bez bodova, tabela nas neće zavarati!"
Sportske.net pre 3 satajoš 41 povezana
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 10 satijoš 36 povezanih