Povezane vesti
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
N1 Info 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode… »
Peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
Danas 04.03.2023
Pokrenuta je peticija za hitnu smenu republičke javne tužiteljke Zagorku Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić, navodi se na sajtu peticije.online. Osim toga, na sajtu peticije.online, navodi se da u… »
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
Nova 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode… »
Pokrenuta peticija za smenu tužilaca Zagorke Dolovac i Nenada Stefanovića
Radio 021 04.03.2023
Na sajtu peticije.online pokrenuta je peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. "Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode, zahtevamo… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
"Pa jel slušao neko od opozicije: Ovo?" Opozicija sumnja na "krtice" u svojim redovima, Vučić znao poteze unapred: "Ako ne znate ko vas buši iznutra, onda niste sposobni ni da vodite državu" (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana