Povezane vesti
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
N1 Info 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode! Zahtevamo od… »
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
Nova 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode! Zahtevamo od… »
Pokrenuta peticija za smenu tužilaca Zagorke Dolovac i Nenada Stefanovića
Radio 021 04.03.2023
Na sajtu peticije.online pokrenuta je peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. "Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode, zahtevamo od… »
Vesti dana »

"Da se pomirimo sa našim sestrama i braćom": Vučić šeta sa građanima na Banjici: "Ovde će biti najveći skup"
Blic pre 49 minutajoš 40 povezanih

Protest u Beogradu Udruženja za zaštitu životinja protiv nacrta zakona
Beta pre 6 satijoš 13 povezanih

Pešić: Vreme je da se pronađe novi trener košarkaške reprezentacije, pomoći ću Čoviću u tome
Radio sto plus pre 6 satijoš 36 povezanih

Teniseri Srbije pobedili Tursku 3:1, Troicki zadovoljan ponašanjem ekipe
Radio sto plus pre 54 minutajoš 43 povezane