Povezane vesti
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
N1 Info 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode! Zahtevamo od… »
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
Nova 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode! Zahtevamo od… »
Pokrenuta peticija za smenu tužilaca Zagorke Dolovac i Nenada Stefanovića
Radio 021 04.03.2023
Na sajtu peticije.online pokrenuta je peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. "Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode, zahtevamo od… »
Vesti dana »
Kristijan Eriksen se ponovo srušio na terenu: Drama pred Svetsko prvenstvo VIDEO
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Ministar odbrane SAD-a: Mi smo u prekidu vatre, vojni odgovori nisu sukob
Radio 021 pre 46 minutajoš 44 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Napadnuto naftno skladište i terminal na Krimu; Peskov: Zelenski želi da ostavi utisak da je Rambo
RTV pre 2 satajoš 32 povezane
Izlazna anketa: Vladajuća jermenska stranka osvojila 56,7 odsto glasova na izborima
Insajder pre 1 satjoš 105 povezanih