Povezane vesti
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
N1 Info 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode! Zahtevamo od… »
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
Nova 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode! Zahtevamo od… »
Pokrenuta peticija za smenu tužilaca Zagorke Dolovac i Nenada Stefanovića
Radio 021 04.03.2023
Na sajtu peticije.online pokrenuta je peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. "Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode, zahtevamo od… »
Vesti dana »
Kineski tanker pod američkim sankcijama prošao kroz Ormuski moreuz
Nova pre 9 minutajoš 16 povezanih
Američki ministar energetike: Cena nafte će dostići vrhunac u narednim nedeljama
NIN pre 29 minutajoš 12 povezanih
Vučić nastavlja konsultacije, na redu Ruska stranka, Jedinstvena Srbija i Zeleni Srbije
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
Danas je Vaskršnji utorak: Prema narodnom verovanju, sve što se na ovaj dan započne, nosi blagoslov
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih