Povezane vesti
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
N1 Info 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode! Zahtevamo od… »
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
Nova 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode! Zahtevamo od… »
Pokrenuta peticija za smenu tužilaca Zagorke Dolovac i Nenada Stefanovića
Radio 021 04.03.2023
Na sajtu peticije.online pokrenuta je peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. "Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode, zahtevamo od… »
Vesti dana »
"Na sajt ministarstva okačeni novi predlozi Mrdićevih zakona, koji su još gori nego što su bili"
Nova pre 51 minutajoš 35 povezanih
Đedović Handanović: Nismo zadovoljni predlogom MOL-a, ali nastavljamo pregovore
Forbes pre 1 satjoš 25 povezanih
Srbija i Hrvatska u finalu Evrovizije, prošao i Izrael, ispao Boj Džordž
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak: Sutra nakon hladnog jutra, sunčan i topao dan
Danas pre 1 satjoš 31 povezana