Povezane vesti
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
N1 Info 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode… »
Peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
Danas 04.03.2023
Pokrenuta je peticija za hitnu smenu republičke javne tužiteljke Zagorku Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić, navodi se na sajtu peticije.online. Osim toga, na sajtu peticije.online, navodi se da u… »
Pokrenuta peticija za smenu Zagorke Dolovac, Nenada Stefanovića i Brankice Marić
Nova 04.03.2023
Na sajtu peticije.online je pokrenuta peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. „Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode… »
Pokrenuta peticija za smenu tužilaca Zagorke Dolovac i Nenada Stefanovića
Radio 021 04.03.2023
Na sajtu peticije.online pokrenuta je peticija za smenu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića i njegove zamenice Brankice Marić. "Mi dole potpisani, u ime pravde, u ime istine, u ime slobode, zahtevamo… »
Vesti dana »
Tramp najavio da će uvesti carine na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika; Peking: Niko neće pobediti u trgovinskom ratu
RTV pre 45 minutajoš 8 povezanih
Glišić i Mesarović preuzimaju ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
RTV pre 39 minutajoš 3 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Rusija u više talasa napala dronovima Kijev, uzbuna trajala više od pet sati
Euronews pre 51 minutajoš 3 povezane
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Visoki zvaničnik Hamasa u Libanu: Podržaćemo primirje između Izraela i Hezbolaha
Euronews pre 51 minutajoš 4 povezane