Povezane vesti
Udarcima peglom mi je otvorio glavu, izgubila sam svest, dete je gledalo: Stravična ispovest žrtve nasilja
Mondo 04.03.2023
Podgoričanka je ispričala kako je trpela nasilje u porodici 8 godina. Podgoričanka je ispričala kako je trpela nasilje u porodici 8 godina. Žena (32) iz Podgorice prijavila je supruga (42) policiji kako bi prekinula agoniju koja traje osam godina i u… »
"Peglom mi je rasekao glavu, tukao me je kacigom, a sin je sve gledao: I plakao..." Ženi iz Podgorice bilo je potrebno dva…
Blic 04.03.2023
Tridesetdvogodišnjakinja iz Podgorice prijavila je supruga (42) policiji kako bi prekinula agoniju koja traje osam godina i u kojoj je, kako stoji u njenoj prijavi, trpela fizičko i psihičko zlostavljanje, uključujući udarce šakama, oklagijom, peglom… »
Vesti dana »

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 1 satjoš 1 povezana