Повезане вести
(Видео) Сузе, вриштање, потпуни хаос у бекстејџу: Овако је славио тим Луке Блека након што је победио на "Беовизији 2023"
Блиц 05.03.2023
Синоћ је одржано финале музичког такмичења "Песма за Евровизију '23", а победу је однео Луке Блацк и песма "Само ми се спава". Еуфорија у бекстејџу је владала до самог краја, па је тако било у у тиму овогодишњег победника… »
Ко је Луке Блацк, овогодишњи представник Србије на Евровизији
Н1 Инфо 05.03.2023
Млади музичар под уметничким именом Луке Блацк представљаће Србију на овогодишњој Песми Евровизије која се одржава у Ливерпулу. Иако није освојио највише гласова стручној жирија, али ни публике, сабирањем једних и других… »
Објављени гласови жирија и публике из оба полуфинала Песме за Евровизију 2023
Н1 Инфо 05.03.2023
Овогодишњи победник фестивала Песма за Евровизију 2023 и представник Србије на Евровизији у Ливерпулу је Луке Блацк, који је у финалу и од стручног жирија и од публике добио по 10 поена. Публика је имала прилике да чује како су… »
Луке Блацк је однео победу, а сада испливали детаљни гласови: Ево како су публика и жири гласали на "Песми за Евровизију 2023"…
Блиц 05.03.2023
Синоћ је одржано финале "Песме за Евровизију 2023", на којем је Србија одлучила ко је представља у Ливерпулу - Луке Блацк и песма "Само ми се спава". Према Правилнику о гласању на такмичењу „ Песма за Евровизију 2023", гласови… »
Луке Блацк био далеко од првог места у полуфиналу: РТС објавио детаљне резултате гласања на Песми за Евровизију
Данас 05.03.2023
На сајту Радио-телевизије Србије објављени су детаљни резлтата гласања стручних жирија и публике за обе полуфиналне вечери. У првој полуфиналној вечери прво место је освојила Нађа са песмом „Мој први ожиљак на души“, друго… »
Свет можда гори, али у Ливерпул сигурно не идемо да спавамо
РТС 05.03.2023
Напетост, неизвесност, драма – тако би се у три речи могла описати завршница финалне вечери „Песме за Евровизију" након које је, са две „десетке“ као победник изашао Луке Блацк. Овогодишњи фестивал био је занимљив и због тога… »
Изненађења, скандал са Џипсијевим тимом и Луке Блацк као победник: Ово је обележило финално вече „Песме за Евровизију“…
Нова 05.03.2023
Коначно одлучено ко иде у Ливерпул. Синоћ је одржано финале „Песме за Евровизију“, а гласови стручног жирија, као и публике одлучили су да наш представник на Евровизији у Ливерпулу буде Луке Блацк са нумером „Само ми се спава“… »
„Само ми се спава“: Ово је текст песме којом Луке Блацк представља Србију на Песми Евровизије
Данас 05.03.2023
Млади музичар Лука Ивановић, који наступа под уметничким именом Луке Блацк победник је домаћег фестивала „Песма за Евровизију 23“ и представљаће Србију на такмичењу за „Песму Евровизије“ са песмом „Само ми се спава“. Луке Блацк… »
(Видео) "тресу ми се руке, морам да зовем тату": Победник "Беовизије 2023" ван себе након финала: Једну ствар није очекивао
Блиц 05.03.2023
Победник "Песме за Евровизију 2023" је Луке Блацк са нумером "Само ми се спава". Уметник који за своју музику користи максимално како звучне, тако и визуелне ефекте, одушевио је и жири и публику, а он сам како је истакао није био… »
Ово је српски представник на евросонгу: Жири и грађани одредили путника за Ливерпул
Вечерње новости 05.03.2023
ПЕВАЧ Лук Блек са песмом "Само ми се спава" је победник финала такмичења "Песма за Евровизију“ одржаног у суботу увече и представљаће Србију у мају на "Песми Евровизије" у Ливерпулу. Фото: РТС принтскрин Блек је био најбољи по… »
Водитељи блистају у духу холивуда: Косјерина стајлингом у финалној вечери засенила све претходне (фото)
Вечерње новости 04.03.2023
ПОЧИЊЕ финално вече избора за песму која ће Србију представљати на Евровизији 2023. године. Фото: АТА имагес Све је спремно за велико финале "Песме за Евровизију 2023", где ће Србија изабрати свог представника у Ливерпулу… »
Атмосфера на врхунцу: Завирите у бекстејџ великог финала "Песме за Евровизију" (видео)
Вечерње новости 04.03.2023
ВЕЧЕРАС се одржава велико финале "Песме за Евровизију", а атмосфера је и те како узбудљива. Фото: АТА имагес Вечерас ће се представити 16 композиција, а победник ће представљати Србију на овогодишњем такмичењу за Песму… »
Ово су чланови стручног жирија на "беовизији 2023": Они ће дати половину својих гласова
Блиц 04.03.2023
На финалној вечери 16 извођача се бори да представља Србију на престижној "Евровизији", која се ове године одржава у Ливерпулу. Сви извођачи су завршили са својим наступима, а водитељи су најавили да гласање може да почне… »
Розе одело, дречаве хеланке, бела хаљина: Водитељи заблистали у финалу "Беовизије 2023", све очи упрте у њих
Блиц 04.03.2023
Вечерас се одржава финале музичког такмичења "Песма за Евровизију 2023", које можете гледати на РТС-у од 21х. На финалној вечери 16 извођача се бори да представља Србију на престижној "Евровизији", која се ове године одржава у… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 1 сатјош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана