Povezane vesti
Buktinja na Vračaru: Zapalila se dva kombija, vatrogasci na licu mesta (video)
Blic 04.03.2023
Na Vračaru u Ulici Tome Maksimovića, večeras oko 21 sat, došlo je incidenta kada su se zapalila dva kombija. Na snimku objavljenom na instagram stranici 192, vidi se crn gusti dim koji se nadvio nad ovim beogradskim naseljem i nekoliko vatrogasnih vozila… »
Muškarci se pesniče i guraju, a žena ih razdvaja: Snimak brutalne tuče iz centra Beograda, prolaznici ostali u šoku (video)…
Blic 04.03.2023
Na društvenim mrežama pojavio se snimak brutalne tuče dvojice muškaraca a u samom centru Beograda. Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram stranici moj_beograd_rezerva, dvojica muškaraca se pesniče i guraju ispred taksi vozila koje je… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro