Повезане вести
Ко је Лук Блек, овогодишњи представник Србије на Евровизији?
Вести онлине 05.03.2023
Млади музичар под уметничким именом Лук Блек представљаће Србију на овогодишњој Песми Евровизије која се одржава у Ливерпулу. Иако није освојио највише гласова стручној жирија, али ни публике, сабирањем једних и других гласова… »
Луке Блацк је представник Србије на Евровизији 2023
Мој Нови Сад 05.03.2023
Представник Србије на такмичењу за песму Евровизије 2023. године у Ливерпулу биће музичар Луке Блацк са композицијом "Само ми се спава". Победнику је награду уручила прошлогодишња представница Србије, Констракта. Победник је… »
Евровизија 2023: 'Само ми се спава' и Лук Блек представљају Србију у Ливерпулу
BBC News 05.03.2023
''Само ми се спава' је друштвено-ангажована електро-поп песма, отпевана на српском и енглеском, која је настала за време карантина током пандемије корона вируса. Шеснаест песама, мноштво музичара, композитора и извођача, али само… »
Луке Блацк представља Србију на Песми Евровизије (ВИДЕО)
Данас 05.03.2023
Победник домаћег фестивала „Песма за Евровизију 23“ и представник Србије на 67. такмичењу за „Песму Евровизије“ је Луке Блацк са песмом Само ми се спава. Луке Блацк је вечерас у финалу „Песме за Евровизију 23“ изабран са 49… »
Победник је: Луке Блацк и „Само ми се спава“
Време 05.03.2023
Евровизија Прво место Луке Блацк, друго и треће место Принц и Нађа. Луке Блацк од публике и од жирија добио укупно 20 гласова. Од 16 финалиста Беовизије, који су изабрани након две полуфиналне вечери, изабран је Луке Блацк, Лука… »
Луке Блацк победник "Песме за Евровизију"
Нови магазин 05.03.2023
Представник Србије на такмичењу за песму Евровизије 2023. године биће музичар Луке Блацк. Он ће представљати Србију у Ливерпулу композицијом „Само ми се спава“. Лена Ковачевић дала је 12 поена такмичару Луке Блацк, као и Драган… »
Лук Блек представља Србију на Песми Евровизије
Дневник 05.03.2023
БЕОГРАД: Певач Лук Блек са песмом "Само ми се спава" је победник финала такмичења "Песма за Евровизију“ одржаног у суботу увече и представљаће Србију у мају на "Песми Евровизије" у Ливерпулу. Блек је био најбољи по збирним… »
Прва изјава српског представника на Евровизији: Луке Блацк открио на ком језику ће нас представити и шта му је поручила…
Курир 05.03.2023
Лука Блек однео је велику победу на "Песми за Евровизију" и представљаће Србију на Евровизији у мају ове године. Млади певач одушевио је многе, а након победе признао је да је јако одушевљен: - Јако сам захвалан публици и… »
Желим заувек да спавам: Ово је текст песме којом ће Луке Блацк представљати Србију на Евровизији! Ево какву поруку носи
Курир 05.03.2023
Луке Блацк победник је такмичења "Песма за Евровизију", након сабирања гласова публике и жирија у односу 50:50. Победничка песма носи назив "Само ми се спава", а има одређену симболику и носи јаку поруку. Луке је од жирија… »
Србија изабрала представника за Евровизију! 16 учесника се борило за пласман, а он путује за Ливерпул!
Мондо 05.03.2023
Након што се 16 финалиста још једном преставило публици, Србија је добила свог представника за Евровизију 2023. године. Након што се 16 финалиста још једном преставило публици, Србија је добила свог представника за Евровизију… »
Вести дана »
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 3 сатајош 47 повезаних
Ухапшен кик-боксер Филип Р. (33) који је био са рањеним другом, иза решетака због обрачуна у Обреновцу око паркинг места
Ало пре 55 минутајош 28 повезаних
Последња порука пред вечити дерби: Партизан се огласио пред меч сезоне!
Хот спорт пре 30 минутајош 120 повезаних
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
Јужне вести пре 5 сатијош 33 повезане