Povezane vesti
Predstavlja Srbiju na Eurosongu, a pre 3 godine je pričao drugačije: Isplivao snimak - Luke Black "pljuje" po takmičenju
Mondo 05.03.2023
Pevač Luke Black koji predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije u centru pažnje zbog starog intervjua. Pevač Luke Black koji predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije u centru pažnje zbog starog intervjua Čačanin Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black… »
"Đavoli na ramenu i glad bez nade": O čemu peva Luke Black - ovo je tekst pesme kojom se Srbija takmiči na Eurosongu!
Mondo 05.03.2023
Luke Black predstavljaće Srbiju na Eurosongu u Liverpulu u maju ove godine. Luke Black predstavljaće Srbiju na Eurosongu u Liverpulu u maju ove godine. Pevač Luke Black je pobedio na domaćem izboru za Pesmu Evrovizije i postao predstavnik naše zemlje na… »
Predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije" se ne odvaja od jastoga: Otkrio njegovu simboliku, potezom sve šokirao (foto)
Blic 05.03.2023
Luka Ivanović, poznat pod umetničkim imenom Luke Black predstaviće se Srbiju u Liverpulu na Pesmi Evrovizije. Njegova numera „Samo mi se spava“ osvojila je najveći broj poena i zauzela prvo mesto na sinićnom izboru srpskog predstavnika na festivalu. On… »
Luke Black je i 2016. hteo na Evroviziju: Poslušajte pesmu za koju danas kaže da nije bila u simbiozi sa srpskom publikom VIDEO…
Nova 05.03.2023
Luke Black je i pre sedam godina želeo da bude deo najvećeg evropskog muzičkog takmičenja. Luka Ivanović, poznat pod umetničkim imenom Luke Black, trijumfovao je sinoć na „Pesmi za Evroviziju“ i predstavljaće našu zemlju na Evroviziji u Liverpulu. Ono… »
Svet gori, a njemu se spava: O čemu zapravo peva Luke Black u pesmi sa kojom će nas predstavljati na Evroviziji
Nova 05.03.2023
Luka Ivanović, poznat pod umetničkim imenom Luke Black, trijumfovao je na Pesmi za Evroviziju i predstavljaće našu zemlju u Liverpulu na Pesmi Evrovizije. Njegova numera „Samo mi se spava“ osvojila je najveći broj poena i zauzela prvo mesto na sinićnom… »
Koja je simbolika jastoga kojeg Luke Black „šeta“ sa sobom: Srpski predstavnik na Evroviziji je ovako objasnio bizaran potez…
Nova 05.03.2023
Luka Ivanović, poznat pod umetničkim imenom Luke Black, trijumfovao je na Pesmi za Evroviziju i predstavljaće našu zemlju u Liverpulu na Pesmi Evrovizije. Njegova numera „Samo mi se spava“ osvojila je najveći broj poena i zauzela prvo mesto na sinićnom… »
Vesti dana »
Eskalacija ne jenjava: Izrael gađao Bejrut - žestoko i Kataru i Iraku
Pravda pre 24 minutajoš 50 povezanih
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 14 minutajoš 74 povezane
Izborna komisija potvrdila četiri liste u Bajinoj Bašti, još dve čekaju verifikaciju
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih
Narodna banka Srbije: Instant plaćanja ponovo dostupna, sistem se stabilizuje
Sputnik pre 4 satijoš 22 povezane