Повезане вести
"Спречићу Трећи светски рат" Трамп обећава да ц́е окончати сукоб у Украјини за само један дан
Правда 05.03.2023
Бивши амерички лидер тврди да је он једини кандидат који може да спречи Трећи светски рат. Председник Џозеф Бајден води Сједињене Државе „у заборав“, рекао је Доналд Трамп на Конзервативној конференцији о политичком деловању у… »
Трампове црне слутње - "имаћемо Трећи светски рат": Земљу воде фанатици, монструми и глупаци
Мондо 05.03.2023
Доналд Трамп изјавио је да једино он може да обећа да ће да спречи Трећи светски рат. Доналд Трамп изјавио је да једино он може да обећа да ће да спречи Трећи светски рат. Доналд Трамп, бивши амерички председник, изјавио је да је… »
Трамп: Ја сам једини кандидат који може да обећа да ће спречити светски рат
Н1 Инфо 05.03.2023
Бивши амерички председник Доналд Трамп је изјавио да је он једини председнички кандидат за изборе 2024. који може да обећа да ће спречити трећи светски рат, способан да спасе САД од демократа "који су за рат" и од "фанатика и… »
Трамп: Ја сам једини кандидат који може да обећа да ће спречити трећи светски рат
Данас 05.03.2023
Бивши амерички председник Доналд Трамп је изјавио да је он једини председнички кандидат за изборе 2024. који може да обећа да ће спречити трећи светски рат, способан да спасе Сједињене Америчке Државе (САД) од демократа „који су… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана