Povezane vesti
"Ne gledam to, meni je treš i užas": Ovako je Luke Black pričao o izboru za "Pesmu Evrovizije"
Blic 05.03.2023
Luka Ivanović, poznat pod umetničkim imenom Luke Black predstaviće se Srbiju u Liverpulu na "Evroviziji". On je u finalu na izborima "Pesma za Evroviziju" odneo pobedu numerom "Samo mi se spava", a od početka muzičkog takmičenja važio je za… »
Pripreme za Liverpul počele, Luk Blek: Više se saosećam sa pesmom kad je na srpskom
Danas 05.03.2023
Pesma „Samo mi se spava“ opisuje mantru ljudi koji zatvaraju oči pred problemima i ne pokušavaju da ih reše, objašnjava pobednik sinoćne Pesme za Evroviziju Luk Blek, gostujući na RTS-u. On je dodao da već počinje da se priprema za nastup u… »
Prvo pojavljivanje Luka Bleka nakon pobede na „Pesmi za Evroviziju“: Evo šta je imao da kaže nakon velikog finala
Nova 05.03.2023
Luka Ivanović, poznat pod umetničkim imenom Luke Black, trijumfovao je na Pesmi za Evroviziju i predstavljaće našu zemlju u Liverpulu na Pesmi Evrovizije. Dan posle proglašenja pobede gostovao je u jutarnjem programu RTS u kojem je pričao o tome… »
Luke Black otkrio značenje pesme koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji
Euronews 05.03.2023
Pesma "Samo mi se spava“ opisuje mantru ljudi koji zatvaraju oči pred problemima i ne pokušavaju da ih reše, objašnjava pobednik sinoćne Pesme za Evroviziju Luke Black, dodajući da već počinje da se priprema za nastup u Liverpulu. Uprkos je… »
Vesti dana »
Na Aranđelovdan stiže jako zahlađenje i sneg! Meteorolog najavio vremensku klackalicu: Od ovog datuma kreće olujni vetar
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
Danas u 11.52 staje Novi Sad, stanite i vi: 14 minuta za 14 poginulih u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Pravda pre 1 satjoš 4 povezane
Tepić (SSP): Pridružujemo se akciji 'Neka sve stane na 14 minuta', stajaćemo na pešačkim prelazima
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih