Povezane vesti
Dragić iznenadio mnoge, nije otišao kod dončića! Slovenac izabrao novi klub, napada titulu u NBA ligi!
Mondo 05.03.2023
Goran Dragić nastaiće karijeru u Milvokiju. Goran Dragić nastaiće karijeru u Milvokiju. Goran Dragić (36) novi je košarkaš Milvokija. Sa Janisom Adetokumbom i Baksima pokušaće da osvoji titulu u NBA ligi. Posle razlaza sa Čikagom vagao je ponude nekoliko… »
Dragić ozvaničio saradnju sa Milvokijem
N1 Info 05.03.2023
Kao što je najavljeno pre nekoliko dana, Goran Dragić je novi košarkaš Milvoki Baksa. #social-embed_0 Vest o novom pojačanju potvrdio je i klub, ali i sam Dragić. Očekivano, Milvoki u saopštenju nije naveo detalje ugovora, ali je navedeno da će… »
Dragić ozvaničio saradnju sa Milvokijem
Sport klub 05.03.2023
Podeli : Kao što je najavljeno pre nekoliko dana, Goran Dragić je novi košarkaš Milvoki Baksa. View this post on Instagram A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon) Vest o novom pojačanju potvrdio je i klub, ali i sam Dragić. Očekivano, Milvoki u… »
Vesti dana »
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturom do 39 stepeni
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 71 povezana
Operativni tim: Aktivna 22 požara, u Peščari zahvaćeno 2.000 hektara, na Stolovima 200
Beta pre 3 minutajoš 70 povezanih
Razorni zemljotres u Kolumbiji: Više od 160 mrtvih i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 53 povezane
"Uveren sam da ćemo nastaviti da razvijamo bliske odnose" Vučić čestitao Baki izbor za predsednika Mađarske
Blic pre 8 minutajoš 37 povezanih