Povezane vesti

Ten Hag: Imao sam svoje razloge da otpišem Ronalda, ne kajem se

Ten Hag: Imao sam svoje razloge da otpišem Ronalda, ne kajem se

Politika 05.03.2023
MANČESTER – Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag priznao je da je mirno spavao kada je odlučio da iz prvog tima uoči početka sezone odstrani portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, prenose britanski mediji. Ronaldo je zakasnio na pripreme… »
Ten hag otvorio dušu: Holanđanin prvi put progovorio o sukobu sa Ronaldom, ovo je njegova strana priče!

Ten hag otvorio dušu: Holanđanin prvi put progovorio o sukobu sa Ronaldom, ovo je njegova strana priče!

Hot sport 05.03.2023
Bila je to hrabra odluka iskusnog stratega! Kristijano Ronaldo se tokom novembra pojavio u jednom podkastu, gde je bez dlake na jeziku isprozivao klub, trenera i većinu tadašnjih saigrača iz redova Mančester junajteda. Portugalac je primetno… »
Ten Hag progovorio o Ronaldu: Spavao sam mirno kad sam ga izbacio iz prvog tima

Ten Hag progovorio o Ronaldu: Spavao sam mirno kad sam ga izbacio iz prvog tima

Euronews 05.03.2023
Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag priznao je da je mirno spavao kada je odlučio da iz prvog tima uoči početka sezone odstrani portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, prenose britanski mediji. Ronaldo je zakasnio na pripreme "crvenih… »
Ten Hag se ne kaje zbog Ronalda

Ten Hag se ne kaje zbog Ronalda

Sportski žurnal 05.03.2023
Menadžer Junajteda tvrdi da je imao razloge da precrta Portugalca. Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag priznao je da je mirno spavao kada je odlučio da iz prvog tima uoči početka sezone odstrani portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda… »
Ten Hag progovorio o ronaldu: Spavao sam mirno, imao sam svoje razloge zbog kojih sam ga otpisao

Ten Hag progovorio o ronaldu: Spavao sam mirno, imao sam svoje razloge zbog kojih sam ga otpisao

Večernje novosti 05.03.2023
OTIŠAO je zimus Kristijano Ronaldo iz Mančester junajteda i baš sa njegovim napuštanjem kluba su krenuli odlični rezultati "crvenih đavola". O Portugalcu je konačno govorio trener kluba sa "Old Traforda" Erik ten Hag. Foto: EPA-EFE/VINCE MIGNOTT… »

Vesti dana »