Повезане вести
"Луке Блацк је констрактин нећак, зато је победио!" Певачица распалила по победнику на пзе - Заспала сам слушајући га!
Мондо 05.03.2023
Маја Николић истакла да јој се наступ, али ни песма српског представника за Евровизију нимало нису допали. Маја Николић истакла да јој се наступ, али ни песма српског представника за Евровизију нимало нису допали. Лука Ивановић… »
Ево шта представља јастог! Симболика наступа српског представника - о овом детаљу брује мреже, Лука објаснио све!
Мондо 05.03.2023
Представник Србије на предстојећој Евровизији открио је због чега са собом носи јастога и која је његова симболика. Представник Србије на предстојећој Евровизији открио је због чега са собом носи јастога и која је његова… »
Људи шетају псе, Он јастога: Ексцентрични избор нашег представника за Евровизију све шокирао, он открио симболику и зашто то…
Курир 05.03.2023
Лука Ивановић, сценског имена Луке Блацк (Лук Блек) иде у Ливерпул где ће наступити као српски представник са песмом "Само ми се спава". Оно што је занимљиво да су Луку и публика и жири дали мање бодове, односно био је други… »
Лук Блек прави скандал мајстор! Пљувао по Евровизији пре неколико година, причао да је треш, сад се покајао и ево шта је…
Курир 05.03.2023
Лука Ивановић, сценског имена Луке Блацк (Лук Блек) иде у Ливерпул где ће наступити као српски представник са песмом "Само ми се спава". Он је по гласовима публике и жирија био други, али сабирањем тих гласова он је доспео на… »
Ево на ком месту се Србија налази после победе Лука блека на пзе: За мање од 12 сати момак из Чачка прешишао и њих (фото)
Курир 05.03.2023
Лука Ивановић, сценског имена Луке Блацк (Лук Блек) иде у Ливерпул где ће наступити као српски представник са песмом "Само ми се спава". Оно што је занимљиво да су Луки и публика и жири дали мање бодове, односно био је други… »
Вести дана »
Редитељ Роб Рајнер и његова жена пронађени мртви, сумња се на убиство
Време пре 43 минутајош 33 повезане
На председничким изборима у Чилеу победио десничар Хосе Антонио Каст
РТВ пре 54 минутајош 15 повезаних
уживо РАТ У УКРАЈИНИ Русија током ноћи оборила 130 украјинксих дронова изнад 11 региона и Каспијског језера
Еуроневс пре 1 сатјош 15 повезаних