Povezane vesti
Đurić osudio pisanje grafita mržnje u Kisaču; Otkriven počinilac
Dnevnik 05.03.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić reagovao je povodom grafita sa porukom mržnje u Kisaču, uperenih protiv pripadnika slovačke nacionalne zajednice. -Oštro osuđujem ispisivanje poruke mržnje u Kisaču i dao sam hitan nalog za uklanjanje tih poruka koje… »
Gradonačelnik i opozicione stranke osudili grafit mržnje u Kisaču
Moj Novi Sad 05.03.2023
Gradonačelnik Novog Sada reagovao je povodom grafita sa porukom mržnje u Kisaču, uperenih protiv pripadnika slovačke nacionalne zajednice. Milan Đurić je izjavio da oštro osuđuje ispisivanje poruke mržnje u Kisaču i da je dao hitan nalog za uklanjanje… »
Gradonačelnik Đurić osudio ispisivanje grafita mržnje u Kisaču
RTV 05.03.2023
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić reagovao je povodom grafita sa porukom mržnje u Кisaču, uperenih protiv pripadnika slovačke nacionalne zajednice. "Oštro osuđujem ispisivanje poruke mržnje u Кisaču i dao sam hitan nalog za uklanjanje tih… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 22 minutajoš 11 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 12 minutajoš 17 povezanih

Sastanak Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o okončanju rata u Ukrajini i uslovima mira
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 64 povezane

Danas važna odluka o minimalcu u Srbiji: Sastaje se Socijalno-ekonomski savet, očekuju se nova povećanja!
Kurir pre 37 minutajoš 20 povezanih