Povezane vesti
Policija identifikovala maloletnika koji je ispisao grafit mržnje protiv Slovaka u Kisaču
Radio 021 05.03.2023
Novosadska policija identifikovala je maloletnika koji je u Kisaču ispisao grafit mržnje prema Slovacima. Maloletnik je priznao da je ispisao grafit uperen protiv Slovaka, nezvanično saznaje 021.rs. Prvi grafit je primećen u četvrtak i istog dana je iz… »
Osude poruka mržnje protiv Slovaka u Kisaču
Danas 05.03.2023
Grafit sa pokrukom mržnje upućen Slovacima ispisan je u vojvođanskom mestu Kisač nadomak Novog Sada. Poruka koja je uznemirila građane ovog mesta glasila je „Ubi Slovaka“. Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić osudio je danas grafite sa porukom mržnje u… »
Osude grafita protiv Slovaka u Kisaču, reagovao i gradonačelnik Novog Sada
N1 Info 05.03.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić osudio je grafite sa porukom mržnje u Kisaču, koji su upereni protiv pripadnika slovačke nacionalne zajednice. "Oštro osuđujem ispisivanje poruke mržnje u Kisaču i dao sam hitan nalog za uklanjanje tih poruka koje… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio grafite mržnje protiv Slovaka
Insajder 05.03.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić osudio je danas grafite sa porukom mržnje u Kisaču, koji su upereni protiv pripadnika slovačke nacionalne zajednice. "Oštro osuđujem ispisivanje poruke mržnje u Kisaču i dao sam hitan nalog za uklanjanje tih poruka… »
Osude poruka mržnje: Kazniti one koji prete Slovacima u Kisaču
Euronews 05.03.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić reagovao je povodom grafita sa porukom mržnje u Kisaču, uperenih protiv pripadnika slovačke nacionalne zajednice. "Oštro osuđujem ispisivanje poruke mržnje u Kisaču i dao sam hitan nalog za uklanjanje tih poruka koje… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio grafite mržnje protiv Slovaka u Kisaču
Danas 05.03.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić osudio je danas grafite sa porukom mržnje u Kisaču, koji su upereni protiv pripadnika slovačke nacionalne zajednice.“Oštro osuđujem ispisivanje poruke mržnje u Kisaču i dao sam hitan nalog za uklanjanje tih poruka… »
Vesti dana »
Inicijativa A11 tvrdi da je Jovanov dezinformisao javnost navodima o radu te NVO
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane
Iran popustio pod pritiskom? Vlast tvrdi da pogubljenja neće biti, Tramp pozdravio odluku
Mondo pre 35 minutajoš 37 povezanih
Poznato na kojih 29 lokacija se nalaze "super radari": Snimaju više prekršaja istovremeno
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
"Dušane, odmori, pa u pohod na medalju": Vaterpolisti Srbije znaju kako sa Francuzima, poslaće Jakšu na najjačeg
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane