Повезане вести
Партизан више није сам на другом месту: Црно-бели и црно-бели на истој позицији
Вечерње новости 05.03.2023
Црвена звезда и Партизан састали су се у 169. првенственом окршају, а не само да се тај "вечити дерби" није завршио како су се црно-бели надали, већ од данас нису усамљени на другој позицији на табели. ФОТО: М. Вукадиновић… »
Послао га у болницу, а онда... Ево шта је урадио Звездин шпиц Пешић након што је на дербију повредио Партизановог Белића
Вечерње новости 05.03.2023
ФУДБАЛЕРИ Партизана изгубили су у 169. вечитом дербију од Црвене звезде са 1:0, а и данима након страственог окршаја српских великана главна фудбалска тема у нашој земљи су дешавања са тог меча. ФОТО: М. Вукадиновић Голгетер… »
Пешић се извинио Белићу: ''Повукла ме је лопта...''
Спортске.нет 05.03.2023
Током синоћњег гостовања на ТВ Арена спорт нападач Црвене звезде Александар Пешић је изразио задовољство својом партијом иако није успео да савлада голмана црно-белих Александра Поповића. Штопер Партизана Светозар Марковић је… »
Пешић се љути на новинаре, а заборавио на Терзићеве изјаве
Спортске.нет 05.03.2023
Нападач Црвене звезде није се уписао у стрелце у 169. вечитом дербију, али је после Звездине победе од 1:0 над Партизаном био гост на ТВ Арена спорт и том приликом окривио новинаре што дерби није био квалитетнији. ''Ја немам… »
Вести дана »
Иницијатива за опстанак пољопривредника: Преговори у министарству без стварне намере да се проблеми реше
Инсајдер пре 3 сатајош 22 повезане
Синдикати ГСП 'Београд': Шапић изнео нетачне податке о броју нових возила и возача
Бета пре 20 минутајош 30 повезаних
„Нити имам друштвене мреже, нити читам новине“ Тањга пред меч с новим пазаром: Неко ће увек наћи нешто што није добро једини притисак је да одиграмо добру утакмицу
Дневник пре 1 сатјош 27 повезаних
Амерички извори: План напада САД на Иран укључује циљање појединаца и могућу смену режима
Невсмакс Балканс пре 24 минутајош 25 повезаних