Povezane vesti
Elzan Bibić osvojio bronzu na Evropskom dvoranskom prvenstvu
Radio sto plus 05.03.2023
Novopazarac je prešao stazu za 7:44,03 minuta. Zlato je pripalo Norvežanu Jakobu Ingebrigtsenu sa 7:40,32, a srebro Adelu Mećalu iz Španije sa 7:41,75 minuta. “Mogu reći da je u jednoj ruci iznenađenje, ali i očekivano s obzirom da sam u finale… »
Sjajni Bibić: Medalja za Novi Pazar, Pešter i celu Srbiju
IndeksOnline 05.03.2023
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je posle osvojene bronze na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu da veruje da je to samo početak. “Medalja je pre svega za mene, a posle za moje ljude, za moj tim, celu Srbiju, Novi Pazar… »
Bibić nakon osvojene bronze na Evropskom prvenstvu: Medalju posvećujem Novom Pazaru
Sandžak press 05.03.2023
Srpski atletičar Elzan Bibić, koji je osvojio bronzanu medalju na dvoranskom prvenstvu Evrope u trci na 3.000 metara, rekao je posle trke da nije očekivao da će ostvariti ovakav uspeh. – Mogu reći da je u jednu ruku ovo iznenađenje jer baš i… »
Elzan Bibić osvojio bronzu na Evropskom dvoranskom prvenstvu
Sandžak press 05.03.2023
Novopazarac Elzan Bibić osvojio je danas bronzanu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu. Bibić je prešao stazu za 7:44,03 minuta. Zlato je pripalo Norvežanu Jakobu Ingebrigtsenu sa 7:40,32, a srebro Adelu Mećalu iz Španije sa 7:41,75… »
Bibić: Medalja za mene, moje ljude, Srbiju, Novi Pazar, Pešter…
Sandžak haber 05.03.2023
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je posle osvojene bronze na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu da veruje da je to samo početak. “Medalja je pre svega za mene, a posle za moje ljude, za moj tim, celu Srbiju, Novi Pazar… »
Elzan Bibić bronzani na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu
IndeksOnline 05.03.2023
Atletičar Srbije Elzan Bibić osvojio je danas bronzanu medalju u disciplini 3.000 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu. Novopazarac je u finalnoj trci prešao stazu za 7:44,03 minuta. Zlato je pripalo Norvežaninu Jakobu Ingebrigtsenu sa… »
Sjajni Elzan Bibić bronzani na EP u Istanbulu!
Sandžak haber 05.03.2023
Atletičar Srbije Elzan Bibić osvojio je danas bronzanu medalju u disciplini 3.000 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu. Novopazarac je u finalnoj trci prešao stazu za 7:44,03 minuta. Zlato je pripalo Norvežaninu Jakobu Ingebrigtsenu sa… »
Vesti dana »
„Mučki je ubijen“: Seka Aleksić se oglasila povodom tragedije u Leskovcu
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
Tužilaštvo u Kikindi za Insajder: U eksploziji u fabrici u Čoki teže povređene tri osobe
Insajder pre 4 satijoš 23 povezane
Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTS pre 13 minutajoš 25 povezanih