Povezane vesti
"Poslali smo je u porodilište, a vratili je u sanduku" Otac preminule porodilje (35) iz Aranđelovca otkrio njene poslednje…
Kurir 05.03.2023
"Poslali smo ćerku u porodilište, a vratili su je u sanduku. Umesto da se radujemo rođenju unuke, mi idemo na groblje. Od moje ćerke ostale su samo slike i grobno mesto puno cveća. Dve devojčice ostale su bez majke", drhtavim glasom govori G.R… »
"Tata, jesi li to ti? Nemam snage, ne mogu da izdržim" Bolna ispovest oca preminule porodilje (35) iz Aranđelovca: To su bile…
Blic 05.03.2023
"Poslali smo ćerku u porodilište, a vratili su je u sanduku. Umesto da se radujemo rođenju unuke, mi idemo na groblje. Od moje ćerke ostale su samo slike i grobno mesto puno cveća. Dve devojčice ostale su bez majke", drhtavim glasom za "Blic" govori… »
"Tata, jesi li to ti? Nemam snage, ne mogu da izdržim" Bolna ispovest oca preminule porodilje (35) iz Aranđelovca: To su bile…
Blic 05.03.2023
"Poslali smo ćerku u porodilište, a vratili su je u sanduku. Umesto da se radujemo rođenju unuke, mi idemo na groblje. Od moje ćerke ostale su samo slike i grobno mesto puno cveća. Dve devojčice ostale su bez majke", drhtavim glasom za "Blic" govori… »
Vesti dana »
Orban najavio da će pozvati Netanjahua u Mađarsku, dan nakon naloga za hapšenje MKS-a
Beta pre 1 satjoš 49 povezanih
"Šamar zvezdi! Teodosić nula asistencija": Bivši košarkaš šampiona Srbije grmi posle debakla od Partizana
Večernje novosti pre 43 minutajoš 39 povezanih
Saslušanje uhapšenih zbog tragedije u Novom Sadu: Na šta ukazuje spisak tužilaštva?
NIN pre 43 minutajoš 28 povezanih