Повезане вести

Вулета: Дала сам све од себе, али има дана када не иде све по плану

Вулета: Дала сам све од себе, али има дана када не иде све по плану

Политика 05.03.2023
Српска атлетичарка Ивана Вулета изјавила је вечерас да је дала све од себе да оствари што бољи резултат на Европском дворанском првенству у Истанбулу. Вулета је освојила бронзу резултатом 6,91 метар, скоком из пете серије. У… »
Ивана заплакала! Са кнедлом у грлу изашла пред камере: Сад кад их видим, и мене прораде емоције - Покушала сам све!

Ивана заплакала! Са кнедлом у грлу изашла пред камере: Сад кад их видим, и мене прораде емоције - Покушала сам све!

Мондо 05.03.2023
Ивана Вулета освојила бронзу на Европском првенству у Истанбулу па се борила са емоцијама. Ивана Вулета освојила бронзу на Европском првенству у Истанбулу па се борила са емоцијама. Ивана Вулета освојила је бронзану медаљу на… »
Бронза за Ивану Вулету на Европском дворанском првенству

Бронза за Ивану Вулету на Европском дворанском првенству

Радио 021 05.03.2023
Српска атлетичарка Ивана Вулета освојила је бронзану медаљу у скоку удаљ на Европском дворанском првенству у Истанбулу. Вулета је освојила бронзу резултатом шест метара и 91 центиметар, скоком из пете серије. У првој серији… »
Вулета освојила још једну медаљу на великим такмичењима

Вулета освојила још једну медаљу на великим такмичењима

Инсајдер 05.03.2023
Српска атлетичарка Ивана Вулета освојила је данас бронзану медаљу у скоку удаљ на Европском дворанском првенству у Истанбулу. Вулета је освојила бронзу резултатом шест метара и 91 центиметар, скоком из пете серије. У првој… »
Ангелина Топић четврта на дворанском ЕП

Ангелина Топић четврта на дворанском ЕП

Радио 021 05.03.2023
Ангелина Топић заузела је данас четврто место у скоку увис на дворанском Европском првенству у Истанбулу. Топић је до четвртог места дошла након што је из првог покушаја прескочила 1,94 метра, чиме је изједначила најбољи… »

Вести дана »