Povezane vesti
Nemoguća misija pronaći zamenu za nastavnike u školama kada odu na bolovanje: Šta je rešenje?
Radio 021 05.03.2023
Direktori osnovnih i srednjih škola već se suočavaju sa ozbiljnim problemom da pronađu profesore za redovnu nastavu, a u još je teža situacija naći adekvatnu zamenu u slučaju bolovanja. Kako bi se problem prevazišao Društvo direktora škola Srbije… »
Zamena za nastavnika koji ode na bolovanje postaje nemoguća misija - da li je angažovanje penzionera i studenata rešenje
Euronews 05.03.2023
Direktori osnovnih i srednjih škola već se suočavaju sa ozbiljnim problemom da pronađu profesore matematike, fizike, hemije, informatike, nemačkog jezika za redovnu nastavu na početku školske godine. Još je teža situacija naći adekvatnu zamenu ukoliko… »
Vesti dana »
Donald Tramp hitno evakuisan, pucnjava na svečanoj večeri: Ranjen agent, napadač uhapšen VIDEO
Nova pre 9 minutajoš 34 povezane
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 14 minutajoš 34 povezane
Najveća nuklearna katastrofa Černobilj - 40 godina kasnije: Šokantne istine, zločin, zataškavanje i život u senci radijacije
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Na današnji dan: Srušen Žeželjev most, nuklearna katastrofa u Černobilju, rođen Meša Selimović
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane