Povezane vesti
"Intimni snimak SU MI NAMESTILI NA DAN FINALA!" Katarina Grujić ŠOKIRALA: Zbog toga sam završila na osmom mestu zvezdi…
Kurir 05.03.2023
Katarina Grujić je već afirmisana pevačica, čiji se hitovi neprestano slušaju, a nastupi pamte. Doduše, jedan od njenih početaka je bio u Zvezdama Granda, na kojem je zauzela osmo mesto u finalu. Na sam dan finala, pričalo se kako postoji intimni… »
Katarina Grujić prvi put o intimnom snimku! Smestili joj na dan velikog finala - "Zbog toga sam završila na 8. Mestu!"
Mondo 05.03.2023
katarina Grujić prvi put govorila o priči da postoji njen intimni snimak. katarina Grujić prvi put govorila o priči da postoji njen intimni snimak. Katarina Grujić gostovala je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji i tom priliom govorla o… »
Vesti dana »

Studenti opkolili zgradu RTV-a i RTS-a i najavili blokadu od 22 sata (VIDEO)
RTV pre 17 minutajoš 33 povezane

Vučić objavio sliku sa policajcem: Napali su ga plenumaški boljševici
N1 Info pre 29 minutajoš 9 povezanih

MUP: Policija neće intervenisati ispred RTS, osim ako ne bude napadnuta i u slučaju nasilnog upada
Beta pre 47 minutajoš 14 povezanih

Student o incidentu sa policijom ispred RTS-a: Došlo je određenog guranja između pripadnika MUP-a i studenata
Danas pre 53 minutajoš 2 povezane

Uhapšen direktor niške toplane: Sumnja se da je odgovoran za izlivanje mazuta u kanalizaciju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana