Povezane vesti
Milan Borjan: Frustrira da sin može da pročita i čuje uvrede mami
Sportski žurnal 06.03.2023
Golman Crvene zvezde govorio za naš list. Vređanje vaše supruge u režiji navijača Partizana postaje neizostavni deo derbija? - Moja porodica šest godina preživljava golgotu u derbijima. Moju suprugu i dalje vređaju, od 45 do 60 minuta u svakom… »
"Moja porodica šest godina preživljava golgotu": Milan Borjan ne može i neće više da ćuti, pomenuo i Čovića
Večernje novosti 06.03.2023
Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan je i na 169. večitom derbiju bio na meti uvreda “grobara”. Tačnije, uvrede sa tribina bile su upućene njegovoj supruzi Snežani. Ovog puta, Borjan je odlučio da progovori o tim dešavanjima. FOTO: M… »
Borjanu neshvatljivo vređanje sa tribina: „Moja porodica 6 godina trpi golgotu u derbijima!“
Hot sport 06.03.2023
„Koliko znam, diraju samo moju i Čovićevu porodicu i predsednika države.“ Kanadski golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, nakon 169. večitog derbija, govorio je o povicima sa tribina, sa kojim se susreću on i njegova porodica. On je u… »
Vesti dana »
Gde su nestali Tomislav Momirović i Jelena Tanasković: Da li vlast čeka da se bes „izduva“
N1 Info pre 50 minutajoš 78 povezanih
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih
Prenos, Partizan - olimpija Milano: Neizvesno u "Areni"
Večernje novosti pre 26 minutajoš 35 povezanih
Švajcarska - Srbija, uživo: Prečka pomogla orlovima, Vlahoviću malo falilo!
Mondo pre 25 minutajoš 28 povezanih
Vemić: Nadam se sportskom čudu i da ćemo ostvariti ukupnu pobedu
Sportski žurnal pre 1 satjoš 28 povezanih