Povezane vesti
Milan Borjan: Frustrira da sin može da pročita i čuje uvrede mami
Sportski žurnal 06.03.2023
Golman Crvene zvezde govorio za naš list. Vređanje vaše supruge u režiji navijača Partizana postaje neizostavni deo derbija? - Moja porodica šest godina preživljava golgotu u derbijima. Moju suprugu i dalje vređaju, od 45 do 60 minuta u svakom… »
"Moja porodica šest godina preživljava golgotu": Milan Borjan ne može i neće više da ćuti, pomenuo i Čovića
Večernje novosti 06.03.2023
Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan je i na 169. večitom derbiju bio na meti uvreda “grobara”. Tačnije, uvrede sa tribina bile su upućene njegovoj supruzi Snežani. Ovog puta, Borjan je odlučio da progovori o tim dešavanjima. FOTO: M… »
Borjanu neshvatljivo vređanje sa tribina: „Moja porodica 6 godina trpi golgotu u derbijima!“
Hot sport 06.03.2023
„Koliko znam, diraju samo moju i Čovićevu porodicu i predsednika države.“ Kanadski golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, nakon 169. večitog derbija, govorio je o povicima sa tribina, sa kojim se susreću on i njegova porodica. On je u… »
Vesti dana »
Brnabić: Saopštićemo važne odluke, na tome ćemo raditi večeras i sutra
Blic pre 18 minutajoš 79 povezanih
Studentska blokada Autokomande u Beogradu: 'Da institucije prorade'
BBC News pre 41 minutajoš 25 povezanih
Poznato stanje povređenih u teškoj nesreći kod Umke: Do sudara došlo zbog preticanja, poginulo dvoje ljudi
Mondo pre 23 minutajoš 81 povezana
Važno obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u 18 sati! Govoriće i Miloš Vučević i Ana Brnabić
Telegraf pre 23 minutajoš 19 povezanih
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
Danas pre 29 minutajoš 16 povezanih