Povezane vesti
Ana progovorila o paklu koji je prošla sa Zvezdanom, pa udarila na Anđelu
Vesti online 06.03.2023
Ana Ćurčić ispričala je Marku Đedoviću sve o svom toksičnom odnosu sa bivšim mužem Zvezdanom Slavnićem koji ju je prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. Ana je odgovorila i na Zvezdanove optužbe da je podržavala njegove kriminalne… »
Žestoka svađa žene i ljubavnice: Ana menjala boje zbog Anđelinih reči, pa se zaletela na nju, haos u Beloj kući
Blic 06.03.2023
Ana Ćurčić i Anđela Đuričić žestoko su se sukobile zbog Ane Spasojević, kojoj Ana navodno nije želela da da lek. Nakon toga, Anđela je udarila na Anino majčinstvo, zbog čega se Ćurčićeva zaletala na nju, ali ju je Zorica Marković… »
Zaratile žena i ljubavnica na krv i nož Opako suočavanje, Zvezdan ćutao kao zaliven, a o Aninom šok potezu dugo će se…
Kurir 06.03.2023
Ana Ćurčić prišla je krevetu na kojem su bili Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić i žestoko im se obratila jer je mlađašna Crnogorka udarila na njeno majčinstvo. - J*bem li ti mater tu tvoju mali. Odakle njoj pravo da me provocira? Ćutim na sve… »
Monolog i psovke urnisane ane! Anđela joj udarila na decu, Ćurčićeva presekla i debelo zapretila!
Kurir 06.03.2023
Ana Ćurčić završila je u suzama zbog reči koje joj je izgovorila Anđela Đuričić, a na koje Zvezdan Slavnić nije imao reakciju. Ležala je nepomično u krevetu i pričala sama sa sobom, te je sve vreme psovala i pokušavala da se smiri. - Smradu… »
"Sa njegovom majkom sam smišljala kako da me izvuče": Ana progovorila o paklu koji je prošla sa Zvezdanom, pa udarila na…
Blic 06.03.2023
Ana Ćurčić ispričala je Marku Đedoviću sve o svom toksičnom odnosu sa bivšim mužem Zvezdanom Slavnićem koji ju je prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. - Kakav ti je osećaj sada? Trpela si nasilje, tebe optužuje da si tukla decu i… »
Vesti dana »

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom Sadu: Preminuo tinejdžer
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana

Beograd: Studenti Poljoprivrednog fakulteta objavili da je u 13.00 završena blokada depoa GSP
Beta pre 2 satajoš 71 povezana

VIDEO: Građani Niša i studenti spremili doček sa naprednjake, prilaze blokirala Žandarmerija
Radio 021 pre 58 minutajoš 36 povezanih

Sud u Kočanima odredio 30-dnevni pritvor za 13 osoba, među kojima i bivšem ministru Krešniku Bektešiju
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih