Повезане вести

Ана проговорила о паклу који је прошла са Звезданом, па ударила на Анђелу

Ана проговорила о паклу који је прошла са Звезданом, па ударила на Анђелу

Вести онлине 06.03.2023
Ана Ћурчић испричала је Марку Ђедовићу све о свом токсичном односу са бившим мужем Звезданом Славнићем који ју је преварио са 22 године млађом Анђелом Ђуричић. Ана је одговорила и на Звезданове оптужбе да је подржавала његове… »
Жестока свађа жене и љубавнице: Ана мењала боје због Анђелиних речи, па се залетела на њу, хаос у Белој кући

Жестока свађа жене и љубавнице: Ана мењала боје због Анђелиних речи, па се залетела на њу, хаос у Белој кући

Блиц 06.03.2023
Ана Ћурчић и Анђела Ђуричић жестоко су се сукобиле због Ане Спасојевић, којој Ана наводно није желела да да лек. Након тога, Анђела је ударила на Анино мајчинство, због чега се Ћурчићева залетала на њу, али ју је Зорица Марковић… »
Монолог и псовке урнисане ане! Анђела јој ударила на децу, Ћурчићева пресекла и дебело запретила!

Монолог и псовке урнисане ане! Анђела јој ударила на децу, Ћурчићева пресекла и дебело запретила!

Курир 06.03.2023
Ана Ћурчић завршила је у сузама због речи које јој је изговорила Анђела Ђуричић, а на које Звездан Славнић није имао реакцију. Лежала је непомично у кревету и причала сама са собом, те је све време псовала и покушавала да се… »
Заратиле жена и љубавница на крв и нож Опако суочавање, Звездан ћутао као заливен, а о Анином шок потезу дуго ће се причати…

Заратиле жена и љубавница на крв и нож Опако суочавање, Звездан ћутао као заливен, а о Анином шок потезу дуго ће се причати…

Курир 06.03.2023
Ана Ћурчић пришла је кревету на којем су били Анђела Ђуричић и Звездан Славнић и жестоко им се обратила јер је млађашна Црногорка ударила на њено мајчинство. - Ј*бем ли ти матер ту твоју мали. Одакле њој право да ме провоцира… »
"Са његовом мајком сам смишљала како да ме извуче": Ана проговорила о паклу који је прошла са Звезданом, па ударила на Анђелу…

"Са његовом мајком сам смишљала како да ме извуче": Ана проговорила о паклу који је прошла са Звезданом, па ударила на Анђелу…

Блиц 06.03.2023
Ана Ћурчић испричала је Марку Ђедовићу све о свом токсичном односу са бившим мужем Звезданом Славнићем који ју је преварио са 22 године млађом Анђелом Ђуричић. - Какав ти је осећај сада? Трпела си насиље, тебе оптужује да си… »

Вести дана »