Повезане вести

Видић: Желим да будем решење а не проблем

Видић: Желим да будем решење а не проблем

Бета 06.03.2023
Бивши капитен фудбалске репрезентације Србије и играч Црвене звезде и Манчестер јунајтеда Немања Видић изјавио је данас да је одлучио да понуди себе и своје искуство као решење након што је увидео да његове "речи немају тежину… »
Видићева завршна реч: У Србији су ишли лакшим путем, ја сам хтео тежим! (видео)

Видићева завршна реч: У Србији су ишли лакшим путем, ја сам хтео тежим! (видео)

Хот спорт 06.03.2023
Јаке речи бившег играча Манчестер јунајтеда и Црвене звезде За нешто мање од десет дана ће бити одржани избори за председника за Фудбалског савеза Србије, а као што већ сви знају кандидати за ту позицију биће Немања Видић и… »
Видић и Џајић говорили шта мисле један о другом, причали о проблемима и Пиксију

Видић и Џајић говорили шта мисле један о другом, причали о проблемима и Пиксију

Нова 06.03.2023
Прослављени српски фудбалер Немања Видић и Драган Џајић одговарали су на питања пре избора у Фудбалском савезу Србије. Видић је крајем 2020. послао отворено писмо у ком је критиковао све лоше што је видео у српском фудбалу… »
Џајић: "Ниједна држава не жели оволико да помогне спорту"

Џајић: "Ниједна држава не жели оволико да помогне спорту"

Спортске.нет 06.03.2023
Драган Џајић је такође представио свој план за развој Фудбалског савеза Србије. После првог дела разговора где је говорио већ испричане ствари о Црвеној звезди, прешао је на ствар. Поред Пижона којег је истакао у свом тиму… »
Видић о политици и свом тиму: „Не желим да припадам никоме, људи из струке треба да развијају српски фудбал!“ (видео)

Видић о политици и свом тиму: „Не желим да припадам никоме, људи из струке треба да развијају српски фудбал!“ (видео)

Хот спорт 06.03.2023
Када се политика умеша у спорт много тога може да се изгуби Немања Видић је гостовао у емисији „Око магазин“ где је давао своју завршну реч уочи избора за председника Фудбалског савеза Србије. У разговору се он осврнуо на људе… »
Видић о проблему младих фудбалера у Србији: У моје време ја сам био капитен Црвене звезде са 19 година! (видео)

Видић о проблему младих фудбалера у Србији: У моје време ја сам био капитен Црвене звезде са 19 година! (видео)

Хот спорт 06.03.2023
Ово је била незаобилазна тема Немања Видић је гостовао у емисији „Око магазин“ где је давао своју завршну реч уочи избора за председника Фудбалског савеза Србије. Једна од главних тема којом се бавио легендарни фудбалер… »
Џајићева завршна реч: „Морамо да имамо боље стадионе, задовољан сам улагањима у српски фудбал!“

Џајићева завршна реч: „Морамо да имамо боље стадионе, задовољан сам улагањима у српски фудбал!“

Хот спорт 06.03.2023
Почасни председник Црвене звезде је имао шта да каже Ускоро нас очекују једни од најважнијих избора за првог човека српског фудбала, односно за председника Фудбалског савеза Србије, а кандидати у оптицају су Драган Џајић и… »
Џајић најављује промене у ФСС: Најбитније нам је да решимо проблем инфраструктуре

Џајић најављује промене у ФСС: Најбитније нам је да решимо проблем инфраструктуре

Вечерње новости 06.03.2023
Драган Џајић, кандидат за председника Фудбалског савеза Србије био је гост у емисији Око на РТС-у. Драган Џајић ФОТО: М. Вукадиновић Легендарни фудбалер је изнео мишљење о српском фудбалу. - У мом тиму је Владимир Петровић… »
Видић и Џајић на РТС-у представљају своје програме

Видић и Џајић на РТС-у представљају своје програме

Нови магазин 06.03.2023
Кандидати за председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) Немања Видић и Драган Џајић изнеће данас своје програме на Радио телевизији Србије. Видић и Џајић ће одвојено гостовати у емисији "Око" на јавном сервису данас од 18.15… »
Џајић и Видић први пут пред ТВ камерама: Ово су питања на која ће одговарати

Џајић и Видић први пут пред ТВ камерама: Ово су питања на која ће одговарати

Спортски журнал 06.03.2023
Кандидати за председника ФСС гостују у емисији "Око" на РТС 1. Драган Џајић и Немања Видић гостоваће први пут на телевизији пошто су предали кандидатуре за председника Фудбалског савеза Србије. Они ће данас на РТС 1 у емисији… »
Видић и Џајић вечерас пред камерама - Фудбалска Србија је ово чекала

Видић и Џајић вечерас пред камерама - Фудбалска Србија је ово чекала

Спортске.нет 06.03.2023
Двојица кандидата за председника Фудбалског савеза Србије, Немања Видић и Драган Џајић, вечерас ће се званично представити јавности пред изборе који су заказани за 14. март. Они ће бити гости емисије "Око" на РТС-у. Немања… »
Видић и Џајић пред ТВ камерама уочи избора! Председнички кандидати ФСС гостују у емисији на РТС-у

Видић и Џајић пред ТВ камерама уочи избора! Председнички кандидати ФСС гостују у емисији на РТС-у

Мондо 06.03.2023
Драган Џајић и Немања Видић су једини кандидати за председника Фудбалског савеза Србије и о свом програму ће говорити на РТС. Драган Џајић и Немања Видић су једини кандидати за председника Фудбалског савеза Србије и о свом… »
Џајић и Видић на РТС-у износе своје програме за изборе у ФСС

Џајић и Видић на РТС-у износе своје програме за изборе у ФСС

Данас 06.03.2023
Драган Џајић и Немања Видић изнеће јавно на Радио телевизији Србије своје програме за предстојеће изборе у Фудбалском савезу Србије. Јавни сервис је најавио да ће Немања Видић бити гост емисије „Око“ у 18.15 минута. Драган… »
Видић и Џајић данас представљају програм пред ТВ камерама: Ову емисију сви чекају, ево где је можете гледати!

Видић и Џајић данас представљају програм пред ТВ камерама: Ову емисију сви чекају, ево где је можете гледати!

Хот спорт 06.03.2023
Одговараће на посебна питања. Избори за председника Фудбалског савеза Србије одржавају се 14. марта, а једини кандидати су Немања Видић и Драган Џајић. Њих двојица ће поводом тога, први пут гостовати и на телевизији, у… »

Вести дана »