Povezane vesti

Vidić: Želim da budem rešenje a ne problem

Vidić: Želim da budem rešenje a ne problem

Beta 06.03.2023
Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i igrač Crvene zvezde i Mančester junajteda Nemanja Vidić izjavio je danas da je odlučio da ponudi sebe i svoje iskustvo kao rešenje nakon što je uvideo da njegove "reči nemaju težinu i da se ništa… »
Vidićeva završna reč: U Srbiji su išli lakšim putem, ja sam hteo težim! (video)

Vidićeva završna reč: U Srbiji su išli lakšim putem, ja sam hteo težim! (video)

Hot sport 06.03.2023
Jake reči bivšeg igrača Mančester junajteda i Crvene zvezde Za nešto manje od deset dana će biti održani izbori za predsednika za Fudbalskog saveza Srbije, a kao što već svi znaju kandidati za tu poziciju biće Nemanja Vidić i Dragan Džajić… »
Vidić i Džajić govorili šta misle jedan o drugom, pričali o problemima i Piksiju

Vidić i Džajić govorili šta misle jedan o drugom, pričali o problemima i Piksiju

Nova 06.03.2023
Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić i Dragan Džajić odgovarali su na pitanja pre izbora u Fudbalskom savezu Srbije. Vidić je krajem 2020. poslao otvoreno pismo u kom je kritikovao sve loše što je video u srpskom fudbalu, pa se našao na udaru… »
Džajić: "Nijedna država ne želi ovoliko da pomogne sportu"

Džajić: "Nijedna država ne želi ovoliko da pomogne sportu"

Sportske.net 06.03.2023
Dragan Džajić je takođe predstavio svoj plan za razvoj Fudbalskog saveza Srbije. Posle prvog dela razgovora gde je govorio već ispričane stvari o Crvenoj zvezdi, prešao je na stvar. Pored Pižona kojeg je istakao u svom timu, govorio je o Upravnom… »
Džajićeva završna reč: „Moramo da imamo bolje stadione, zadovoljan sam ulaganjima u srpski fudbal!“

Džajićeva završna reč: „Moramo da imamo bolje stadione, zadovoljan sam ulaganjima u srpski fudbal!“

Hot sport 06.03.2023
Počasni predsednik Crvene zvezde je imao šta da kaže Uskoro nas očekuju jedni od najvažnijih izbora za prvog čoveka srpskog fudbala, odnosno za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a kandidati u opticaju su Dragan Džajić i Nemanja Vidić. Svoj… »
Vidić o problemu mladih fudbalera u Srbiji: U moje vreme ja sam bio kapiten Crvene zvezde sa 19 godina! (video)

Vidić o problemu mladih fudbalera u Srbiji: U moje vreme ja sam bio kapiten Crvene zvezde sa 19 godina! (video)

Hot sport 06.03.2023
Ovo je bila nezaobilazna tema Nemanja Vidić je gostovao u emisiji „Oko magazin“ gde je davao svoju završnu reč uoči izbora za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Jedna od glavnih tema kojom se bavio legendarni fudbaler Mančester junajteda jeste… »
Vidić o politici i svom timu: „Ne želim da pripadam nikome, ljudi iz struke treba da razvijaju srpski fudbal!“ (video)

Vidić o politici i svom timu: „Ne želim da pripadam nikome, ljudi iz struke treba da razvijaju srpski fudbal!“ (video)

Hot sport 06.03.2023
Kada se politika umeša u sport mnogo toga može da se izgubi Nemanja Vidić je gostovao u emisiji „Oko magazin“ gde je davao svoju završnu reč uoči izbora za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. U razgovoru se on osvrnuo na ljude koje su u… »
Džajić najavljuje promene u FSS: Najbitnije nam je da rešimo problem infrastrukture

Džajić najavljuje promene u FSS: Najbitnije nam je da rešimo problem infrastrukture

Večernje novosti 06.03.2023
Dragan Džajić, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije bio je gost u emisiji Oko na RTS-u. Dragan Džajić FOTO: M. Vukadinović Legendarni fudbaler je izneo mišljenje o srpskom fudbalu. - U mom timu je Vladimir Petrović Pižon i uzeo sam ga… »
Vidić i Džajić na RTS-u predstavljaju svoje programe

Vidić i Džajić na RTS-u predstavljaju svoje programe

Novi magazin 06.03.2023
Kandidati za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nemanja Vidić i Dragan Džajić izneće danas svoje programe na Radio televiziji Srbije. Vidić i Džajić će odvojeno gostovati u emisiji "Oko" na javnom servisu danas od 18.15. Izbori za… »
Džajić i Vidić prvi put pred TV kamerama: Ovo su pitanja na koja će odgovarati

Džajić i Vidić prvi put pred TV kamerama: Ovo su pitanja na koja će odgovarati

Sportski žurnal 06.03.2023
Kandidati za predsednika FSS gostuju u emisiji "Oko" na RTS 1. Dragan Džajić i Nemanja Vidić gostovaće prvi put na televiziji pošto su predali kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Oni će danas na RTS 1 u emisiji „Oko“ predstaviti… »
Vidić i Džajić večeras pred kamerama - Fudbalska Srbija je ovo čekala

Vidić i Džajić večeras pred kamerama - Fudbalska Srbija je ovo čekala

Sportske.net 06.03.2023
Dvojica kandidata za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Nemanja Vidić i Dragan Džajić, večeras će se zvanično predstaviti javnosti pred izbore koji su zakazani za 14. mart. Oni će biti gosti emisije "Oko" na RTS-u. Nemanja Vidić će biti gost u… »
Rešava se sudbina fudbalske Srbije: DŽajić i Vidić prvi put pred TV kamerama! Evo kada i gde...

Rešava se sudbina fudbalske Srbije: DŽajić i Vidić prvi put pred TV kamerama! Evo kada i gde...

Večernje novosti 06.03.2023
Dragan Džajić i Nemanja Vidić izneće javno na Radio-televiziji Srbije svoje programe za predstojeće izbore u Fudbalskom savezu Srbije. Foto: N.Iljukić Javni servis je najavio da će Nemanja Vidić biti gost emisije „Oko“ danas u 18.15 minuta, a… »
Vidić i Džajić pred TV kamerama uoči izbora! Predsednički kandidati FSS gostuju u emisiji na RTS-u

Vidić i Džajić pred TV kamerama uoči izbora! Predsednički kandidati FSS gostuju u emisiji na RTS-u

Mondo 06.03.2023
Dragan Džajić i Nemanja Vidić su jedini kandidati za predsednika Fudbalskog saveza Srbije i o svom programu će govoriti na RTS. Dragan Džajić i Nemanja Vidić su jedini kandidati za predsednika Fudbalskog saveza Srbije i o svom programu će govoriti… »
Džajić i Vidić na RTS-u iznose svoje programe za izbore u FSS

Džajić i Vidić na RTS-u iznose svoje programe za izbore u FSS

Danas 06.03.2023
Dragan Džajić i Nemanja Vidić izneće javno na Radio televiziji Srbije svoje programe za predstojeće izbore u Fudbalskom savezu Srbije. Javni servis je najavio da će Nemanja Vidić biti gost emisije „Oko“ u 18.15 minuta. Dragan Džajić je… »
Vidić i Džajić danas predstavljaju program pred TV kamerama: Ovu emisiju svi čekaju, evo gde je možete gledati!

Vidić i Džajić danas predstavljaju program pred TV kamerama: Ovu emisiju svi čekaju, evo gde je možete gledati!

Hot sport 06.03.2023
Odgovaraće na posebna pitanja. Izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije održavaju se 14. marta, a jedini kandidati su Nemanja Vidić i Dragan Džajić. Njih dvojica će povodom toga, prvi put gostovati i na televiziji, u emisiji „Oko“ na… »

Vesti dana »