Povezane vesti
Jović otvoreno o periodu u realu: Svi reflektori su bili uprti u mene, imao sam nepravedan pritisak
Večernje novosti 06.03.2023
LUKA Jović sada brani boje Fiorentine. Srpski napadač je otvoreno pričao o neslavnoj epizodi u Real Madridu. FOTO: M. Vukadinović Bivši fudbaler Crvene zvezde je iz Ajntrahta prešao u redove španskog velikana za 60.000.000 evra i od njega se… »
Luka Jović otvorio dušu: ‘Sve u Madridu je bilo pogrešno!’ (video)
Hot sport 06.03.2023
Deluje da konačno polako hvata svoju prepoznatljivu formu. Nakon neverovatne sezone u dresu Ajntrahta, Luka Jović prešao je u redove madridskog Reala, gde se nikako nije snašao. O tome koliko je to bila loša odluka za njegovu karijeru, govorio je i… »
Jović: Moje iskustvo u Realu od početka je bilo pogrešno
Sport klub 06.03.2023
Podeli : Fudbaler Fiorentine Luka Jović otkrio je da je njegovo iskustvo u Real Madridu od samog početka bilo pogrešno. „Sve od samog početka mog angažmana u Realu je bilo pogrešno. Ajntraht sam napustio prerano. Sva pažnja je bila usmerena ka… »
Jović: Moje iskustvo u Realu od početka je bilo pogrešno
N1 Info 06.03.2023
Fudbaler Fiorentine Luka Jović otkrio je da je njegovo iskustvo u Real Madridu od samog početka bilo pogrešno. „Sve od samog početka mog angažmana u Realu je bilo pogrešno. Ajntraht sam napustio prerano. Sva pažnja je bila usmerena ka meni“… »
Sve je otkrio: Evo zašto Luka Jović nije uspeo u Real Madridu
Večernje novosti 05.03.2023
U Real Madrid Luka Jović je stigao kao veliko pojačanje, plaćeno 60 miliona evra nakon sjajnih igara u Ajntrahtu. Iz Reala je otišao a da se tamo maltene niko nije potresao. Srpski reprezentativac otkriva kako se desilo da u Madridu nije uspeo… »
Vesti dana »
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 4 satijoš 33 povezane
Jokić odgovorio na kritike Melouna: Trener je u pravu, moramo da popravimo igru
Vesti online pre 3 satajoš 22 povezane
„Ovakav zločin ne pamtimo. Pa odakle joj srca da ubije dete?“: Meštani ivanjičkog naselja u šoku nakon ubistva bebe
Nova pre 48 minutajoš 18 povezanih