Повезане вести
Јовић отворено о периоду у реалу: Сви рефлектори су били упрти у мене, имао сам неправедан притисак
Вечерње новости 06.03.2023
ЛУКА Јовић сада брани боје Фиорентине. Српски нападач је отворено причао о неславној епизоди у Реал Мадриду. ФОТО: М. Вукадиновић Бивши фудбалер Црвене звезде је из Ајнтрахта прешао у редове шпанског великана за 60.000.000 евра и… »
Лука Јовић отворио душу: ‘Све у Мадриду је било погрешно!’ (видео)
Хот спорт 06.03.2023
Делује да коначно полако хвата своју препознатљиву форму. Након невероватне сезоне у дресу Ајнтрахта, Лука Јовић прешао је у редове мадридског Реала, где се никако није снашао. О томе колико је то била лоша одлука за његову… »
Јовић: Моје искуство у Реалу од почетка је било погрешно
Н1 Инфо 06.03.2023
Фудбалер Фиорентине Лука Јовић открио је да је његово искуство у Реал Мадриду од самог почетка било погрешно. „Све од самог почетка мог ангажмана у Реалу је било погрешно. Ајнтрахт сам напустио прерано. Сва пажња је била… »
Јовић: Моје искуство у Реалу од почетка је било погрешно
Спорт клуб 06.03.2023
Подели : Фудбалер Фиорентине Лука Јовић открио је да је његово искуство у Реал Мадриду од самог почетка било погрешно. „Све од самог почетка мог ангажмана у Реалу је било погрешно. Ајнтрахт сам напустио прерано. Сва пажња је… »
Све је открио: Ево зашто Лука Јовић није успео у Реал Мадриду
Вечерње новости 05.03.2023
У Реал Мадрид Лука Јовић је стигао као велико појачање, плаћено 60 милиона евра након сјајних игара у Ајнтрахту. Из Реала је отишао а да се тамо малтене нико није потресао. Српски репрезентативац открива како се десило да у… »
Вести дана »
Шта значи ако НБС буде на удару санкција: Мијушковић објашњава утицај на динар
Блиц пре 3 минутајош 27 повезаних
Трамп разочаран одлуком Зеленског: Русија би прихватила договор, а Зеленски није ни прочитао предлог
Дневник пре 2 сатајош 33 повезане