Povezane vesti
Jović otvoreno o periodu u realu: Svi reflektori su bili uprti u mene, imao sam nepravedan pritisak
Večernje novosti 06.03.2023
LUKA Jović sada brani boje Fiorentine. Srpski napadač je otvoreno pričao o neslavnoj epizodi u Real Madridu. FOTO: M. Vukadinović Bivši fudbaler Crvene zvezde je iz Ajntrahta prešao u redove španskog velikana za 60.000.000 evra i od njega se očekivalo da… »
Luka Jović otvorio dušu: ‘Sve u Madridu je bilo pogrešno!’ (video)
Hot sport 06.03.2023
Deluje da konačno polako hvata svoju prepoznatljivu formu. Nakon neverovatne sezone u dresu Ajntrahta, Luka Jović prešao je u redove madridskog Reala, gde se nikako nije snašao. O tome koliko je to bila loša odluka za njegovu karijeru, govorio je i sam… »
Jović: Moje iskustvo u Realu od početka je bilo pogrešno
N1 Info 06.03.2023
Fudbaler Fiorentine Luka Jović otkrio je da je njegovo iskustvo u Real Madridu od samog početka bilo pogrešno. „Sve od samog početka mog angažmana u Realu je bilo pogrešno. Ajntraht sam napustio prerano. Sva pažnja je bila usmerena ka meni“, rekao je… »
Jović: Moje iskustvo u Realu od početka je bilo pogrešno
Sport klub 06.03.2023
Podeli : Fudbaler Fiorentine Luka Jović otkrio je da je njegovo iskustvo u Real Madridu od samog početka bilo pogrešno. „Sve od samog početka mog angažmana u Realu je bilo pogrešno. Ajntraht sam napustio prerano. Sva pažnja je bila usmerena ka meni“… »
Sve je otkrio: Evo zašto Luka Jović nije uspeo u Real Madridu
Večernje novosti 05.03.2023
U Real Madrid Luka Jović je stigao kao veliko pojačanje, plaćeno 60 miliona evra nakon sjajnih igara u Ajntrahtu. Iz Reala je otišao a da se tamo maltene niko nije potresao. Srpski reprezentativac otkriva kako se desilo da u Madridu nije uspeo. FOTO… »
Vesti dana »
Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Živka Bakića. Pucao mu u stopala pa ga overio! Vođa balkanskog kartela prošao torturu dok je pokušavao da se spase
Kurir pre 19 minutajoš 32 povezane
OTKRIVAMO Kako je tužilac iz Kruševca raskrinkao uticaj BIA na promenu izborne volje tužilaca koji su birali Savet tužilaštva i zašto se ministar pravde protivi da se sprovede istraga
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Beta pre 12 satijoš 19 povezanih
(VIDEO) Proglašena lista "Glas mladih opštine Kula“, građani ih sačekali i pružili podršku ispred opštine
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
(Foto/video) Završen pretres stana brata Mila Đukanovića u Podgorici, inspektori nastavljaju akciju u Nikšiću
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 31 povezana