Povezane vesti

Konstrakta otkrila da li joj je Luke Black nećak: Umetnica objasnila poruku pobedničke pesme mladog muzičara

Konstrakta otkrila da li joj je Luke Black nećak: Umetnica objasnila poruku pobedničke pesme mladog muzičara

Nova 06.03.2023
Ana Đurić Konstrakta predstavljala nas je prethodne godine na Evroviziji u Torinu, gde je pesmom "In corpore sano" osvojila evropsku publiku. Na ovogodišnjem izboru „Pesme za Evroviziju“ Luke Black odneo je pobedu, te će predstavljati Srbiju u… »
Konstrakta o Luke Blacku: Srbija napravila dobar izbor na „Pesmi za Evroviziju“

Konstrakta o Luke Blacku: Srbija napravila dobar izbor na „Pesmi za Evroviziju“

Danas 06.03.2023
Prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta ocenila je da je Srbija napravila dobar izbor na „Pesmi za Evroviziju“ (PZE) za pesmu koja je pobedila. „Luke Black čini mi se da je najsadržajniji marterijal koji može… »
Konstrakta: Luke Black dobar izbor, tetka sam mu – metaforički

Konstrakta: Luke Black dobar izbor, tetka sam mu – metaforički

N1 Info 06.03.2023
Prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta ocenila je da je Srbija napravila dobar izbor na "Pesmi za Evroviziju" (PZE) za pesmu koja je pobedila. "Luke Black čini mi se da je najsadržajniji marterijal koji može lepo da… »
Konstrakta otkrila da li joj je Luke Black nećak: Umetnica progovorila o plasmanu Srbije na "Evroviziji" u Liverpulu: Otkrila…

Konstrakta otkrila da li joj je Luke Black nećak: Umetnica progovorila o plasmanu Srbije na "Evroviziji" u Liverpulu: Otkrila…

Blic 06.03.2023
Ana Đurić Konstrakta napravila je svojevrsnu revoluciju pesmom "In corpore sano" prošle godine na "Evroviziji" u Italiji, gde je zauzela visoko peto mesto. Umetnica je sada ocenila i našeg ovogodišnjeg predstavnika Luke Black-a, pa istakla da veruje… »

Vesti dana »