Povezane vesti

Nekada igrao za Real, a danas radi u magacinu: Bivši fudbaler podelio svoju tužnu sudbinu sa svima! (video)

Nekada igrao za Real, a danas radi u magacinu: Bivši fudbaler podelio svoju tužnu sudbinu sa svima! (video)

Hot sport 06.03.2023
Danas se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji Ljubitelji fudbala iz 90-ih sigurno veoma dobro pamte ime Predraga Spasića, koji je pored dresa Partizana nastupao za slavni Real Madrid. Ipak, njegov životni put je krenuo neobičnim tokom, zbog čega… »
Igrao za Real Madrid i jugoslaviju, a danas preživljava sa 400 evra: "Pomozite mi, u teškoj sam situaciji"

Igrao za Real Madrid i jugoslaviju, a danas preživljava sa 400 evra: "Pomozite mi, u teškoj sam situaciji"

Večernje novosti 06.03.2023
Predrag Spasić (57) bivši je jugoslovenski fudbalski reprezentativac koji je bio standardni član ekipe koja je 1990. godine na Svetskom prvenstvu ispala u četvrtfinalu od Argentine nakon penala. Foto: Printskrin Tada ga je primetio Real Madrid u kome… »
VIDEO Igrao za Real i Jugoslaviju, danas jedva preživljava posle bankrota: Pomozite mi, u teškoj sam situaciji

VIDEO Igrao za Real i Jugoslaviju, danas jedva preživljava posle bankrota: Pomozite mi, u teškoj sam situaciji

Nova 06.03.2023
Čuveni fudbaler je morao javno da zatraži pomoć, a otkrio je i kako je došlo do toga. „Ponosan sam, to je možda moja greška. Sve što mi se dogodilo me jako pogodilo i nisam ni s kim razgovarao. Živio sam u tišini i zatvorio se u sebe“, rekao… »
Igrao za Real Madrid, danas preživljava sa 400 evra: Bivši as Partizana moli za pomoć

Igrao za Real Madrid, danas preživljava sa 400 evra: Bivši as Partizana moli za pomoć

Danas 06.03.2023
Predrag Spasić (57) je bivši jugoslovenski fudbalski reprezentativac koji je bio standardni član tima koji je izgubio od Argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva 1990. na penale. Tada ga je primetio Real Madrid, gde je proveo jednu sezonu i odigrao… »

Vesti dana »