Повезане вести
Некада играо за Реал, а данас ради у магацину: Бивши фудбалер поделио своју тужну судбину са свима! (видео)
Хот спорт 06.03.2023
Данас се налази у тешкој материјалној ситуацији Љубитељи фудбала из 90-их сигурно веома добро памте име Предрага Спасића, који је поред дреса Партизана наступао за славни Реал Мадрид. Ипак, његов животни пут је кренуо… »
ВИДЕО Играо за Реал и Југославију, данас једва преживљава после банкрота: Помозите ми, у тешкој сам ситуацији
Нова 06.03.2023
Чувени фудбалер је морао јавно да затражи помоћ, а открио је и како је дошло до тога. „Поносан сам, то је можда моја грешка. Све што ми се догодило ме јако погодило и нисам ни с ким разговарао. Живио сам у тишини и затворио се у… »
Играо за Реал Мадрид, данас преживљава са 400 евра: Бивши ас Партизана моли за помоћ
Данас 06.03.2023
Предраг Спасић (57) је бивши југословенски фудбалски репрезентативац који је био стандардни члан тима који је изгубио од Аргентине у четвртфиналу Светског првенства 1990. на пенале. Тада га је приметио Реал Мадрид, где је провео… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана