Povezane vesti
Trenutak kad je Putinova ljubavnica priznala Progovorila o idealnom muškarcu: Volim ga mnogo, toliko sam srećna da se plašim…
Kurir 06.03.2023
Alina Kabajeva, 39-godišnja olimpijska šampionka u ritmičkoj gimnastici i kako se sumnja tajna devojka ruskog predsednika, priznala je u televizijskom intervjuu da je Vladimir Putin njen “idealan muškarac”, dok u javnosti kruže slike luksuzne… »
"Volim ga mnogo": Trenutak kad je "ruska carica" priznala da je Putin njen idealni muškarac: "Toliko sam srećna da se…
Blic 06.03.2023
Alina Kabajeva, 39-godišnja olimpijska šampionka u ritmičkoj gimnastici i kako se sumnja tajna devojka ruskog predsednika, priznala je u televizijskom intervjuu da je Vladimir Putin njen “idealan muškarac”, dok u javnosti kruže slike luksuzne… »
Vesti dana »
Sneg sada veje u ovom delu Srbije, zabelili su se i ovi gradovi: Padavine uskoro potpuno prestaju
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
Rojters: Borelj predložio da EU suspenduje politički dijalog sa Izraelom
Vesti online pre 1 satjoš 21 povezana
Drama u sudnici: Majka prekinuta, burno reagovala; "Vi to meni pretite"; Masovni ubica se izvinio FOTO/VIDEO
B92 pre 3 minutajoš 17 povezanih