Povezane vesti
Kad me pitaju gde živiš, kažem u Lepoj Breni, a moj komšija u Slatkom grehu: Užičani nadenuli nadimke zgradama
Telegraf 06.03.2023
- Mi smo poznati kao velike šaljivdzije, pa tako nisu ni izostali nadimci za najupečatljivije građevine i to one velike građene u Titovo doba - priča poznati hroničar iz ovog mesta, Dragan R. Filipović. Užičani, poznati kao domišljati i duhoviti još… »
Užičani davali neobične nadimke zgradama
Glas Zapadne Srbije 06.03.2023
Užice – Kad su domišljate Ere svima između sebe podelile nadimke, na red su došle i stambene zgrade. Ukoliko bilo kog Užičanina upitate kako stići do određene ulice i broja, odgovor će možda i izostati, ali ako kažete da idete do Šarulje i Teleta, ili… »
Vesti dana »

Protest u Sremskoj Mitrovici, bio prisutan i deo opozicionih političara
Telegraf pre 28 minutajoš 18 povezanih

Ujutru samo 6 stepeni, a onda sledi paklenih 40! Vrućine nam se vraćaju ovog dana, a pre toga smrzavanje, pljuskovi i grmljavina
Blic pre 5 satijoš 34 povezane

Računica: Kako da uzmete kredit po novoj meri i uštedite 2.130 evra? Sve o potrošačkim kreditima
Blic pre 5 satijoš 17 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih