Povezane vesti

Kad me pitaju, gde živiš, kažem u lepoj breni, a moj komšija - u slatkom grehu! Užičani zgradama dali neobične nadimke

Kad me pitaju, gde živiš, kažem u lepoj breni, a moj komšija - u slatkom grehu! Užičani zgradama dali neobične nadimke

Kurir 06.03.2023
Kad su domišljate Ere svima između sebe podelile nadimke, na red su došle i stambene zgrade. Ukoliko bilo kog Užičanina upitate kako stići do određene ulice i broja, odgovor će možda i izostati, ali ako kažete da idete do Šarulje i Teleta, ili… »
Kad me pitaju gde živiš, kažem u Lepoj Breni, a moj komšija u Slatkom grehu: Užičani nadenuli nadimke zgradama

Kad me pitaju gde živiš, kažem u Lepoj Breni, a moj komšija u Slatkom grehu: Užičani nadenuli nadimke zgradama

Telegraf 06.03.2023
- Mi smo poznati kao velike šaljivdzije, pa tako nisu ni izostali nadimci za najupečatljivije građevine i to one velike građene u Titovo doba - priča poznati hroničar iz ovog mesta, Dragan R. Filipović. Užičani, poznati kao domišljati i duhoviti… »
Užičani davali neobične nadimke zgradama

Užičani davali neobične nadimke zgradama

Glas Zapadne Srbije 06.03.2023
Užice – Kad su domišljate Ere svima između sebe podelile nadimke, na red su došle i stambene zgrade. Ukoliko bilo kog Užičanina upitate kako stići do određene ulice i broja, odgovor će možda i izostati, ali ako kažete da idete do Šarulje i… »

Vesti dana »