Povezane vesti
Kad me pitaju gde živiš, kažem u Lepoj Breni, a moj komšija u Slatkom grehu: Užičani nadenuli nadimke zgradama
Telegraf 06.03.2023
- Mi smo poznati kao velike šaljivdzije, pa tako nisu ni izostali nadimci za najupečatljivije građevine i to one velike građene u Titovo doba - priča poznati hroničar iz ovog mesta, Dragan R. Filipović. Užičani, poznati kao domišljati i duhoviti još… »
Užičani davali neobične nadimke zgradama
Glas Zapadne Srbije 06.03.2023
Užice – Kad su domišljate Ere svima između sebe podelile nadimke, na red su došle i stambene zgrade. Ukoliko bilo kog Užičanina upitate kako stići do određene ulice i broja, odgovor će možda i izostati, ali ako kažete da idete do Šarulje i Teleta, ili… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - SAD odobrile IDF udare na Hezbolah, ali ne i napade na Bejrut; U Gazi poginulo pet osoba
RTV pre 4 satijoš 34 povezane
Stiže tropski talas: Srbija će se pržiti na 34 stepeni, RHMZ upalio žuti meteoalarm za celu zemlju
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih
Preminuo Dragoljub Mićunović: Profesor, filozof i političar posvećen borbi za demokratizaciju Srbije (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 53 povezane
"Amerika krši primirje"! Iran: Ponašanje SAD ponovo razotkrilo zle namere, nijedan čin agresije neće ostati bez odgovora!
Kurir pre 5 satijoš 25 povezanih