Povezane vesti
Na ovih 5 fakulteta u Beogradu poskupljuje školarina
Nova 06.03.2023
Nakon povećanje cena školarina na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu sa prethodnih 240.000 na 300.000 dinara, studenti su ogranizovali protest pod parolom "Bolje da sam upisao Harvard", a izgleda da Arhitektonski nije jedini koji je promenio cenovnik… »
Na ovih 5 fakulteta poskupljuje školarina: Neki ne menjaju cenovnik, a i jedni i drugi imaju isti razlog za to
Telegraf 06.03.2023
Postoje i fakulteti koji su svoje cenovnike smanjili. Nakon povećanje cena školarina na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu sa prethodnih 240.000 na 300.000 dinara, studenti su ogranizovali protest pod parolom "Bolje da sam upisao Harvard", a kako su za… »
Vesti dana »

Profesorka Filozofskog u Novom Sadu: „Pokušala sam da uđem na radno mesto, ali dekan je blokirao fakultet“
Nedeljnik pre 1 satjoš 46 povezanih

Đurić sa Sorensenom: Neophodna deeskalacija stanja na AP KiM, dijalog najbolji put
RTV pre 1 satjoš 23 povezane

Sindikati Srbije na pregovorima sa Vladom traže da minimalac u 2026. bude 70.000 dinara
Danas pre 53 minutajoš 21 povezana

Oglasio se Dušan Bajatović! Direktor Srbijagasa otkriva da li će cene nafte u Srbiji skočiti i šta će biti sa sankcijama NIS-u
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih

Gori skladište između Kaća i Budisave u blizini Novog Sada: Čule se i detonacije
Danas pre 3 minutajoš 22 povezane