Povezane vesti
"Istetovirao je moj lik, kupio mi je ogrlicu i patike, davao pare": Ana iskreno o prvom mužu, evo šta kaže o tvrdnjama da je…
Blic 06.03.2023
Ana Ćurčić, prema njenim rečima, prošla je golgotu u odnosu sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem. Ona je u rijalitiju ispričala kako ju je Slavnić psihički i fizički zlostavljao, kao i to da ju je primoravao da imaju seksualne odnose. Tokom… »
Ana Ćurčić progovorila o bivšem mužu: Istetovirao je moj lik, bila sam presrećna!
Kurir 06.03.2023
Ana Ćurčić je u razgovoru sa rijaliti cimerkom Slađom Lazić, progovorila o bivšem mužu i prisetila se perioda kada je bila najsrećnija. Ana je otkrila da ju je on toliko voleo, da je čak i istetovirao njen lik. - Rastala sam se od bivšeg muža… »
Vesti dana »
Stanje povređenih na Železničkoj stanici u Novom Sadu i dalje teško
Insajder pre 9 minutajoš 62 povezane
Ruski udari širom Ukrajine, Poljska podigla borbene avione; FT: Pjongjang isporučio Moskvi sisteme dugog dometa
RTS pre 9 minutajoš 40 povezanih
Srbiju muče povrede, ali svim silama se ide na pobedu: Piksi govorio pred meč godine protiv Danske! (video)
Hot sport pre 9 minutajoš 24 povezane
Šolc na udaru Nemaca zbog Putina: "Ruski lider će to shvatiti kao znak slabosti, a ne snage"
Kurir pre 10 satijoš 6 povezanih
Portparol Hezbolaha Mohamed Afif ubijen u izraelskom napadu na centar Bejruta
Blic pre 1 satjoš 22 povezane