Povezane vesti
Preselio sam se na selo i drastično promenio život: Posle 7 meseci me ni roditelji nisu prepoznali! Kakva transformacija (foto)…
Kurir 06.03.2023
Gojaznost važi za jedan od najvećih zdravstvenih problema većine stanovništa. Sa problemom viška kilograma suočeno je oko 70% evropske populacije, navode stručnjaci. Kao glavni razlog tome navodi se prekomerna upotreba brze hrane i manjak kretanja… »
Otišao sam na selo i transformisao život! Iznenadio porodicu posle 7 meseci, ni roditelji ga nisu prepoznali (video)
Mondo 06.03.2023
Nakon mnogobrojnih neuspešnih dijeta, odlučio je da ode na selo i postigne neverovatan uspeh. Nakon mnogobrojnih neuspešnih dijeta, odlučio je da ode na selo i postigne neverovatan uspeh. Brajan O'Kif je celog života patio od gojaznosti. Kao i mnogi… »
Vesti dana »
VJT naložio oduzimanje snimaka sa Rektorata i Filozofskog fakulteta
Beta pre 38 minutajoš 81 povezana
Medijska udruženja pozvala na protest ispred Predsedništva, povodom napada na novinare 29. marta
Insajder pre 18 minutajoš 29 povezanih
A zašto je uopšte optuženik bio predsednik Skupštine – Pavlović kaže da nije on birao Novakovića nego SPS
Južne vesti pre 28 minutajoš 45 povezanih
"ZAPAMTIĆEMO TO" Tramp besan: Francuska nije dozvolila prelet američkim avionima
Večernje novosti pre 23 minutajoš 33 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Kalas: Ako ratni zločini nad civilima u Buči ostanu nekažnjeni, nema pravednog mira
Euronews pre 13 minutajoš 54 povezane