Povezane vesti
Preselio sam se na selo i drastično promenio život: Posle 7 meseci me ni roditelji nisu prepoznali! Kakva transformacija (foto)…
Kurir 06.03.2023
Gojaznost važi za jedan od najvećih zdravstvenih problema većine stanovništa. Sa problemom viška kilograma suočeno je oko 70% evropske populacije, navode stručnjaci. Kao glavni razlog tome navodi se prekomerna upotreba brze hrane i manjak kretanja… »
Otišao sam na selo i transformisao život! Iznenadio porodicu posle 7 meseci, ni roditelji ga nisu prepoznali (video)
Mondo 06.03.2023
Nakon mnogobrojnih neuspešnih dijeta, odlučio je da ode na selo i postigne neverovatan uspeh. Nakon mnogobrojnih neuspešnih dijeta, odlučio je da ode na selo i postigne neverovatan uspeh. Brajan O'Kif je celog života patio od gojaznosti. Kao i mnogi… »
Vesti dana »
Predsednik: Važno učešće Srbije na WPC gde može da se čuje glas malih i suverenih zemalja
RTV pre 41 minutajoš 35 povezanih
uživo Pregovori o miru: Iranci i Amerikanci u Pakistanu, bez direktnog susreta
NIN pre 16 minutajoš 33 povezane
Tačno ovog dana se vreme menja! Detaljna prognoza Nedeljka Todorovića: Evo kada kreće kiša, pominje i sneg
Pravda pre 16 minutajoš 25 povezanih
Nema Luke? Nema problema, Lebron ispisuje istoriju! Avdija se ispromašivao, Tejtum zablistao!
Sportske.net pre 2 satajoš 13 povezanih
SSP: Ministarka Đurđević Stamenkovski pretnjama prikuplja kapilarne glasove
Beta pre 6 minutajoš 6 povezanih