Povezane vesti
Preselio sam se na selo i drastično promenio život: Posle 7 meseci me ni roditelji nisu prepoznali! Kakva transformacija (foto)…
Kurir 06.03.2023
Gojaznost važi za jedan od najvećih zdravstvenih problema većine stanovništa. Sa problemom viška kilograma suočeno je oko 70% evropske populacije, navode stručnjaci. Kao glavni razlog tome navodi se prekomerna upotreba brze hrane i manjak kretanja… »
Otišao sam na selo i transformisao život! Iznenadio porodicu posle 7 meseci, ni roditelji ga nisu prepoznali (video)
Mondo 06.03.2023
Nakon mnogobrojnih neuspešnih dijeta, odlučio je da ode na selo i postigne neverovatan uspeh. Nakon mnogobrojnih neuspešnih dijeta, odlučio je da ode na selo i postigne neverovatan uspeh. Brajan O'Kif je celog života patio od gojaznosti. Kao i mnogi… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za petak, 3. oktobar: Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka sa Putinom: Pripremamo izveštaj za SB UN, Rusija će ga predstaviti
Euronews pre 4 satijoš 1 povezana