Povezane vesti
Živim u lepoj breni 30 godina, a komšija mi je u slatkom grehu! U ovom gradu u Srbiji se po imenima zgrada traže ulice
Mondo 06.03.2023
Ukoliko živite u Užicu, onda znate za mesta poput "Šarulja" i "Tele", a ako ste samo puki prolaznik, neće vam biti jasno kako se Užičani razumeju u vezi ovih termina i mislićete da su ludi iako ova imena imaju smisla u potpunosti. Ukoliko živite u… »
"Kad me pitaju gde živiš kažem u Lepoj Breni, a moj komšija u Slatkom grehu": Srbi otkrivaju kakva imena daju zgradama, od…
Blic 06.03.2023
Kad su domišljate Ere svima između sebe podelile nadimke, na red su došle i stambene zgrade. Ukoliko bilo kog Užičanina upitate kako stići do određene ulice i broja, odgovor će možda i izostati, ali ako kažete da idete do Šarulje i Teleta, ili… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih