Povezane vesti
Stavio mi je nož pod grlo, a on ga je "ubio" od batina! Stravičan napad na Elektru Elit - pevačica otkrila sve detalje!
Mondo 06.03.2023
Elektra Elit progovorila o nasilju, pa otkrila kako je izgledao napad na nju, ali i kako se završio. Elektra Elit progovorila o nasilju, pa otkrila kako je izgledao napad na nju, ali i kako se završio. Transrodna pevačica Elektra Elit poznata je kao neko… »
"Stavio mi je nož pod grlo": Naša pevačica preživela pakao: Evo kako je izvukla živu glavu
Blic 06.03.2023
Srpska pevačica Elektra Elit, koja je priznala da se u inostranstvu bavi prostitucijom, progovorila je o psihičkom i fizičkom nasilju. - Nikada nisam bila žrtva sajber nasilja, na svu sreću, ali osoba bliska meni imala je veliki problem. Drugarica je… »
Vesti dana »

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih

Zlatni srpski kadeti stigli u Beograd; Mijović: Dečaci su stvarno dali sve od sebe
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

"Nastavićemo da ciljamo rusku ratnu ekonomiju" EU: iznela najnoviji plan da bi Putin prihvatio mir: "Biće predstavljen u septembru"
Blic pre 1 satjoš 181 povezana

Studenti i građani i večeras pozivaju na proteste: Objavljen spisak gradova gde će biti okupljanja
Pravda pre 1 satjoš 15 povezanih