Povezane vesti
Stavio mi je nož pod grlo, a on ga je "ubio" od batina! Stravičan napad na Elektru Elit - pevačica otkrila sve detalje!
Mondo 06.03.2023
Elektra Elit progovorila o nasilju, pa otkrila kako je izgledao napad na nju, ali i kako se završio. Elektra Elit progovorila o nasilju, pa otkrila kako je izgledao napad na nju, ali i kako se završio. Transrodna pevačica Elektra Elit poznata je kao neko… »
"Stavio mi je nož pod grlo": Naša pevačica preživela pakao: Evo kako je izvukla živu glavu
Blic 06.03.2023
Srpska pevačica Elektra Elit, koja je priznala da se u inostranstvu bavi prostitucijom, progovorila je o psihičkom i fizičkom nasilju. - Nikada nisam bila žrtva sajber nasilja, na svu sreću, ali osoba bliska meni imala je veliki problem. Drugarica je… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara: Potvrđivanje mandata i izbor predsednika, protest ispred opštine
Euronews pre 19 minutajoš 30 povezanih

Tajni izvoz municije u Izrael: Firma koju UN optužuje za ratno profiterstvo snabdeva se iz Srbije
Nedeljnik pre 1 satjoš 8 povezanih

Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 4 minutajoš 138 povezanih

Detalji požara u Batajnici Goreo objekat u blizini vrtića (foto+video)
Alo pre 2 satajoš 25 povezanih