Povezane vesti
„Nisu mi dali da idem u WC pet dana, držali me zaključanu u sobi“: Ispovest Slađane Milošević o strašnom tretmanu i…
Nova 06.03.2023
Naša pevačica i umetnica Slađana Milošević kontaktirala je putem telefona portal Nova.rs i tvrdi da je u jako lošem zdravstvenom stanju. U velikoj ispovesti za naš portal, tvrdi da je na sopstvenu odgovornost napustila Klinički centar gde su je… »
Hospitalizovana Slađana Milošević: Jako sam loše
Vesti online 06.03.2023
Pevačica Slađana Milošević tvrdi da je u jako lošem zdravstvenom stanju. “Nalazim se u Kliničkom centru i lečim se već dugo. Jako sam loše, sve se mnogo iskomplikovalo, ali me ovde drže već šest dana i ne puštaju da odem ni do toaleta. Ja… »
Slađana Milošević u lošem zdravstvenom stanju! Uhvaćena ispred Kliničkog centra: Nemam čarape ni cipele, ne znam šta se…
Kurir 06.03.2023
Pevačica Slađana Milošević otkrila je da je u lošem zdravstvenom stanju. Pevačica je samovoljno napustila bolnicu jer kako ona kaže, ugrožena su joj ljudska prava. - Napustila sam bolnicu, jer nisam mogla slobodno da se krećem - rekla je… »
Slađana Milošević se bori za život: Mnogo sam bolesna, sve je moguće…
Svet & Skandal 06.03.2023
Zdravstveno stanje Slađane Milošević iz dana u dan je sve gore Pevačica Slađana Milošević godinama bije bitku sa teškim dijagnozama koje su je postavljene, a kojima čini se, leka nema. Foto: Ata images Legendarna pevačica pati od autoimune… »
"Mnogo sam bolesna" Slađana Milošević u teškom stanju, nalazi se u Kliničkom centru
Večernje novosti 06.03.2023
PEVAČICA Slađana Milošević otkrila je da je u veoma lošem zdravstvenom stanju. Slađana Milošević stiže u Treći osnovni sud / Foto ATA Images - Nalazim se u Kliničkom centru i lečim se već dugo. Jako sam loše, sve se mnogo iskomplikovalo -… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Skupštine grada u Novom Sadu, tokom noći reagovala policija
NIN pre 3 minutajoš 32 povezane

Stravičan zločin u Čačku: Sin osumnjičen za ubistvo roditelja
InfoLIGA pre 26 minutajoš 27 povezanih

Izrael gađao Gazu, više od 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 20 minutajoš 24 povezane

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih