Повезане вести

„Нису ми дали да идем у ВЦ пет дана, држали ме закључану у соби“: Исповест Слађане Милошевић о страшном третману и суровој…

„Нису ми дали да идем у ВЦ пет дана, држали ме закључану у соби“: Исповест Слађане Милошевић о страшном третману и суровој…

Нова 06.03.2023
Наша певачица и уметница Слађана Милошевић контактирала је путем телефона портал Нова.рс и тврди да је у јако лошем здравственом стању. У великој исповести за наш портал, тврди да је на сопствену одговорност напустила Клинички… »
Хоспитализована Слађана Милошевић: Јако сам лоше

Хоспитализована Слађана Милошевић: Јако сам лоше

Вести онлине 06.03.2023
Певачица Слађана Милошевић тврди да је у јако лошем здравственом стању. “Налазим се у Клиничком центру и лечим се већ дуго. Јако сам лоше, све се много искомпликовало, али ме овде држе већ шест дана и не пуштају да одем ни до… »
Слађана Милошевић у лошем здравственом стању! Ухваћена испред Клиничког центра: Немам чарапе ни ципеле, не знам шта се дешава…

Слађана Милошевић у лошем здравственом стању! Ухваћена испред Клиничког центра: Немам чарапе ни ципеле, не знам шта се дешава…

Курир 06.03.2023
Певачица Слађана Милошевић открила је да је у лошем здравственом стању. Певачица је самовољно напустила болницу јер како она каже, угрожена су јој људска права. - Напустила сам болницу, јер нисам могла слободно да се крећем -… »
Слађана Милошевић се бори за живот: Много сам болесна, све је могуће…

Слађана Милошевић се бори за живот: Много сам болесна, све је могуће…

Свет & Скандал 06.03.2023
Здравствено стање Слађане Милошевић из дана у дан је све горе Певачица Слађана Милошевић годинама бије битку са тешким дијагнозама које су је постављене, а којима чини се, лека нема. Фото: Ата имагес Легендарна певачица пати од… »
"Много сам болесна" Слађана Милошевић у тешком стању, налази се у Клиничком центру

"Много сам болесна" Слађана Милошевић у тешком стању, налази се у Клиничком центру

Вечерње новости 06.03.2023
ПЕВАЧИЦА Слађана Милошевић открила је да је у веома лошем здравственом стању. Слађана Милошевић стиже у Трећи основни суд / Фото АТА Имагес - Налазим се у Клиничком центру и лечим се већ дуго. Јако сам лоше, све се много… »

Вести дана »