Povezane vesti
Epidemiološka situacija u Pirotskom okrugu i dalje nesigurna
Pirotske vesti 06.03.2023
U prethodnih sedam dana (od 27.02.2023. do 05.03.2023.) od 913 (1056 u prethodnoj nedelji) testiranih lica (PCR i Ag) u okrugu pozitivna su 142 lica (u prethodnoj nedelji 160), što čini 15,5% pozitivnosti. U Opštoj bolnici Pirot u prošloj nedelji nije… »
ZZJZ Pirot: U poslednjoj nedelji 142 lica pozitivna na kovid u Okrugu
Plus online 06.03.2023
Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot objavio je podatke o broju potvrđenih slučajeva kovida 19 na teritoriji Pirotskog okruga u poslednjih nedelju dana. Izveštaj prenosimo u celosti: EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U PIROTSKOM… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 28 minutajoš 37 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 33 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 57 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih