Повезане вести
Немања Видић се огласио, ово је његов план за српски фудбал: Нисам ја тај који ће да мења, већ тим који сам окупио!
Мондо 06.03.2023
Немања Видић представио је свој председнички програм за Фудбалски савез Србије. Немања Видић представио је свој председнички програм за Фудбалски савез Србије Немања Видић гостовао је у понедељак на Радио-телевизији Србије и… »
Немања Видић? Немам речи да опишем колико ми је драг! Драган Џајић се огласио - открио и да ли Пикси остаје селектор!
Мондо 06.03.2023
Кандидат за председника Фудбалског савеза Србије говорио је и о свом програму, о селектору Стојковићу и о противкандидату. Кандидат за председника Фудбалског савеза Србије говорио је и о свом програму, о селектору Стојковићу и о… »
Видић: Аполитичан сам, циљ је оздрављење српског фудбала
Спорт клуб 06.03.2023
Подели : Немања Видић, накдидат за председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) гостовао је на Јавном сервису. На почетку разговора за магазин „Око“ на Радио телевизији Србије, кандидат за председника ФСС Немања Видић је објаснио… »
Видић: Аполитичан сам, циљ је оздрављење српског фудбала
Н1 Инфо 06.03.2023
Немања Видић, накдидат за председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) гостовао је на Јавном сервису. На почетку разговора за магазин „Око“ на Радио телевизији Србије, кандидат за председника ФСС Немања Видић је објаснио зашто је… »
Огласио се Немања Видић: Жеља ми је да се ставим у службу српског фудбала
Вечерње новости 06.03.2023
ЛЕГЕНДАРНИ српски фудбалер Немања Видић кандидат је за председника Фудбалског савеза Србије. Он је говорио у емисији "Око магазин" на РТС-у. ФОТО: АП Славни ас Манчестер јунајтеда је открио планове и идеје како жели да изгледа… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро