Повезане вести

Видић: Желим да будем на челу тима који ће развијати српски фудбал

Видић: Желим да будем на челу тима који ће развијати српски фудбал

Политика 06.03.2023
Уколико будем изабран за председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) жеља ми је да будем на челу тима који ће развијати српски фудбал, изјавио је кандидат за председника ФСС Немања Видић. Он је гостујући у емисији "Око" на РТС-у… »
Џајић: Ако будем изабран Стојковић остаје селектор

Џајић: Ако будем изабран Стојковић остаје селектор

Бета 06.03.2023
Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић рекао је данас ће одговорно обављати посао председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) ако буде изабран, и да ће у том случају Драган Стојковић остати селектор репрезентације, која… »
Сенегалац као да је рођен у Србији, огласио се бивши штопер звезде: ‘Џаја ми је као отац, а Видић је мој идол!’ (фото)…

Сенегалац као да је рођен у Србији, огласио се бивши штопер звезде: ‘Џаја ми је као отац, а Видић је мој идол!’ (фото)…

Хот спорт 06.03.2023
Искусни дефанзивац не може да изабере дражег од двојице кандидата! Новинар Радио-телевизије Србије, Горислав Папић, угостио је у емисији ‘Око магазин’ двојицу кандидата за функцију председника Фудбалског савеза Србије. Реч је о… »
Кандидати отворили душу: Ево шта су Видић и Џајић рекли један о другом! (видео)

Кандидати отворили душу: Ево шта су Видић и Џајић рекли један о другом! (видео)

Хот спорт 06.03.2023
Однос се неће мењати ко год да победи на изборима! Новинар Радио-телевизије Србије, Горислав Папић, угостио је у емисији ‘Око магазин’ двојицу кандидата за функцију председника Фудбалског савеза Србије. Реч је о легендама… »
Џајић: Не знам ко ће од Видића и мене победити, али Пикси остаје селектор

Џајић: Не знам ко ће од Видића и мене победити, али Пикси остаје селектор

Н1 Инфо 06.03.2023
Након Немање Видића на Јавном сервису гостовао је и други кандидат за председника Фудбалског савеза Србије (ФСС), легендарни Драган Џајић. Чувени југословенски фудбалски репрезентативац и Трећа Звездина звезда у разговору са… »
Џајић: Одговоран сам човек, Пикси остаје селектор ако постанем председник ФСС

Џајић: Одговоран сам човек, Пикси остаје селектор ако постанем председник ФСС

Дневник 06.03.2023
БЕОГРАД: Одговоран сам човек, увек сам такав био. Очекујем да сви дамо допринос, да помогнемо српском фудбалу. Морам да кажем да смо ми и до сада постизали солидне резултате, али морамо да водимо рачуна о томе да можемо да… »
Џајић: Пикси остаје селектор, о Видићу све најлепше

Џајић: Пикси остаје селектор, о Видићу све најлепше

Спорт клуб 06.03.2023
Подели : Након Немање Видића на Јавном сервису гостовао је и други кандидат за председника Фудбалског савеза Србије (ФСС), легендарни Драган Џајић. Чувени југословенски фудбалски репрезентативац и Трећа Звездина звезда у… »
Видић представио план за развој ФСС-а и поручио: "Аполитичан сам"

Видић представио план за развој ФСС-а и поручио: "Аполитичан сам"

Спортске.нет 06.03.2023
Како је уопште дошло до његове кандидатуре? "После завршетка каријере, школовао сам се као тренер. Завршио сам највише школе, и то преко Енглеске, тежим путем. Школовао сам се и на Универзитету у Лиможу под покровитељством УЕФА… »

Вести дана »