Повезане вести
Била оптужена за шпијунажу, фан се умало убио због ње! Слађана Милошевић тешко болесна, а ово је њена бурна животна прича…
Курир 07.03.2023
Слађана Милошевић због лошег здравственог стања била је у болници коју је самоиницијативно напустила. Међутим екипа Курира је сазнала да је рок икона тражила да је пусте да иде кући па смо је сачекали испред здравствене… »
"Имала сам унутрашње крварење, било је критично": Слађана Милошевић и раније завршавала у болници, а сада јој се поново…
Блиц 07.03.2023
Као бомба у медијима је одјекнула вест да је Слађана Милошевић здравствено веома лоше и да је завршила у болници. Она је, наиме, самоиницијативно напустила болницу, како је навела, боса без ципела и чарапа на себи, а ово није… »
Слађана Милошевић боса Напустила болницу: "Натерана сам да користим једну просторију, не знам који је циљ лекара" Изнела шок…
Блиц 06.03.2023
Певачица Слађана Милошевић признала је за медије да је у лошем здравственом стању, а сада је самоиницијативно напустила болницу. Како је Слађана рекла, она је болницу напустила боса, није имала ни чарапе ни ципеле на себи. -… »
Вести дана »
Спајић: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028. године, ту чекамо остале
Недељник пре 31 минутајош 11 повезаних
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 1 сатјош 11 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 26 минутајош 9 повезаних
Отворено бирачко место на којем се понављају избори у Сечњу: Гласање протиче без проблема
Блиц пре 11 минутајош 7 повезаних