Povezane vesti
Bila optužena za špijunažu, fan se umalo ubio zbog nje! Slađana Milošević teško bolesna, a ovo je njena burna životna priča…
Kurir 07.03.2023
Slađana Milošević zbog lošeg zdravstvenog stanja bila je u bolnici koju je samoinicijativno napustila. Međutim ekipa Kurira je saznala da je rok ikona tražila da je puste da ide kući pa smo je sačekali ispred zdravstvene ustanove, kada nam je ona… »
"Imala sam unutrašnje krvarenje, bilo je kritično": Slađana Milošević i ranije završavala u bolnici, a sada joj se ponovo…
Blic 07.03.2023
Kao bomba u medijima je odjeknula vest da je Slađana Milošević zdravstveno veoma loše i da je završila u bolnici. Ona je, naime, samoinicijativno napustila bolnicu, kako je navela, bosa bez cipela i čarapa na sebi, a ovo nije prvi put da je pevačica… »
Slađana Milošević bosa Napustila bolnicu: "Naterana sam da koristim jednu prostoriju, ne znam koji je cilj lekara" Iznela šok…
Blic 06.03.2023
Pevačica Slađana Milošević priznala je za medije da je u lošem zdravstvenom stanju, a sada je samoinicijativno napustila bolnicu. Kako je Slađana rekla, ona je bolnicu napustila bosa, nije imala ni čarape ni cipele na sebi. - Napustila sam bolnicu, jer… »
Vesti dana »

"Ostavite pištaljke, ponesite crne tkanine": Studenti objavili plan i instrukcije za današnji protest u Beogradu
N1 Info pre 47 minutajoš 35 povezanih

Tramp potpisao naredbu o novim carinama, stupaju na snagu za sedam dana
Radio 021 pre 32 minutajoš 38 povezanih

Broj poginulih u napadu na Kijev porastao na 26, ranjeno 156 osoba
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih

Partizan dobio sledećeg rivala u Evropi: Za šest dana u Beograd dolaze Škoti
Dnevnik pre 37 minutajoš 33 povezane

Praznik i vikend doneli veliku navalu ka Grčkoj Ovako možete zaobići najgore saobraćajne gužve
Dnevnik pre 32 minutajoš 16 povezanih