Povezane vesti

Džajić mu je kao otac, Vidić idol - Senegalac koji mnogo voli Zvezdu i Srbiju ne može da se odluči!

Džajić mu je kao otac, Vidić idol - Senegalac koji mnogo voli Zvezdu i Srbiju ne može da se odluči!

Sportske.net 07.03.2023
Bivši štoper Crvene zvezde Mamadu Mbođ nije ostavio dubok trag u dresu crveno-belih, ali je za dve godine boravka u Beogradu mnogo zavoleo Zvezdu i Srbiju. Senegalac koji je 2016. postao šampion Srbije sa crveno-belima još uvek pomno prati dešavanja… »
"Džajić mi je kao otac, a Vidić idol": Bivši fudbaler Crvene zvezde ne zna šta da radi

"Džajić mi je kao otac, a Vidić idol": Bivši fudbaler Crvene zvezde ne zna šta da radi

Večernje novosti 07.03.2023
Dragan Džajić i Nemanja Vidić kandidati su za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Njih dvojica i zvanično su pričali o svom planu i programu. FOTO: N. Skenderija Pratio je njihovo izlaganje i bivši fudbaler Crvene zvezde Mamadu Mbođ (30), koji se… »
Džajić mi je kao otac, Vidić idol - ne znam šta da radim! Bivši fudbaler Zvezde se oglasio, komentarisao izbore u FSS!

Džajić mi je kao otac, Vidić idol - ne znam šta da radim! Bivši fudbaler Zvezde se oglasio, komentarisao izbore u FSS!

Mondo 07.03.2023
O izborima za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije pričao je i Mamadu Mbođ. O izborima za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije pričao je i Mamadu Mbođ. Dragan Džajić i Nemanja Vidić kandidati su za predsednika fudbalskog saveza Srbije… »
„Džajiću je ranije trebalo dati šansu u FSS, sada je pravo vreme za Vidića“: Ivan Gvozdenović za Danas o izborima u…

„Džajiću je ranije trebalo dati šansu u FSS, sada je pravo vreme za Vidića“: Ivan Gvozdenović za Danas o izborima u…

Danas 06.03.2023
Bivši kapiten Crvene zvezde ima svoj ugao gledanja na kandidate za najvišu poziciju u domaćem fudbalu. Ivan Gvozdenović spada u one ljude iz sveta fudbala za čiji pojam je dobra stvar to što će 85 delegata Skupštine Fudbalskog saveza Srbije 14… »

Vesti dana »