Povezane vesti
Džajić mu je kao otac, Vidić idol - Senegalac koji mnogo voli Zvezdu i Srbiju ne može da se odluči!
Sportske.net 07.03.2023
Bivši štoper Crvene zvezde Mamadu Mbođ nije ostavio dubok trag u dresu crveno-belih, ali je za dve godine boravka u Beogradu mnogo zavoleo Zvezdu i Srbiju. Senegalac koji je 2016. postao šampion Srbije sa crveno-belima još uvek pomno prati dešavanja… »
"Džajić mi je kao otac, a Vidić idol": Bivši fudbaler Crvene zvezde ne zna šta da radi
Večernje novosti 07.03.2023
Dragan Džajić i Nemanja Vidić kandidati su za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Njih dvojica i zvanično su pričali o svom planu i programu. FOTO: N. Skenderija Pratio je njihovo izlaganje i bivši fudbaler Crvene zvezde Mamadu Mbođ (30), koji se… »
Džajić mi je kao otac, Vidić idol - ne znam šta da radim! Bivši fudbaler Zvezde se oglasio, komentarisao izbore u FSS!
Mondo 07.03.2023
O izborima za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije pričao je i Mamadu Mbođ. O izborima za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije pričao je i Mamadu Mbođ. Dragan Džajić i Nemanja Vidić kandidati su za predsednika fudbalskog saveza Srbije… »
„Džajiću je ranije trebalo dati šansu u FSS, sada je pravo vreme za Vidića“: Ivan Gvozdenović za Danas o izborima u…
Danas 06.03.2023
Bivši kapiten Crvene zvezde ima svoj ugao gledanja na kandidate za najvišu poziciju u domaćem fudbalu. Ivan Gvozdenović spada u one ljude iz sveta fudbala za čiji pojam je dobra stvar to što će 85 delegata Skupštine Fudbalskog saveza Srbije 14… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 5 satijoš 43 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 8 satijoš 26 povezanih
Crno-beli bez kapitena i protiv olimpije?! Partizan sutra „mora“ da pobedi, a Žoc neće moći da računa na Marinkovića!
Hot sport pre 29 minutajoš 27 povezanih
Prve slike nesreće kod Vršca u kojoj je poginulo dete (2)! U čeonom sudaru automobila i kamiona nastradao i vozač (foto)
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana