Povezane vesti
„Ja sam gej“ – Luke Black odbio poljubac srpske influenserke i napravio haos na mrežama VIDEO
Nova 07.03.2023
Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Liverpulu, ranije je snimio video sa influenserkom Leom Stanković koji je on sada objavila na internetu. Od trenutka kada je njegova numera „Samo mi se spava“ osvojila… »
"Ja sam gej!": Snimak srpskog predstavnika na Eurosongu napravio haos na mrežama - pogledajte šta radi Luke Black
Mondo 07.03.2023
Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, snimio video sa influenserkom Leom Stanković. Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, snimio video sa… »
Vesti dana »
Uhapšen Kragujevčanin osumnjičen da je preko Fejsbuka pretio smrću predsedniku Srbije [video]
iKragujevac pre 24 satajoš 29 povezanih
Putin: Zapad preko Jugoslavije menjao svetski poredak, Kijev će izgubiti teritorije; Zelenski najavio "dubinske udare"
RTS pre 1 satjoš 43 povezane
Partizan prošao kroz Tantalove muke: Ovako su crno-beli savladali Mačvu u Šapcu
Kurir pre 24 satajoš 70 povezanih
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Radio sto plus pre 3 satajoš 27 povezanih
Ovo su planinari koji su poginuli na Elbrusu! Dvojica članova ekspedicije sa fotografije su preživela! (foto/video)
Kurir pre 24 satajoš 47 povezanih