Povezane vesti
„Ja sam gej“ – Luke Black odbio poljubac srpske influenserke i napravio haos na mrežama VIDEO
Nova 07.03.2023
Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Liverpulu, ranije je snimio video sa influenserkom Leom Stanković koji je on sada objavila na internetu. Od trenutka kada je njegova numera „Samo mi se spava“ osvojila… »
"Ja sam gej!": Snimak srpskog predstavnika na Eurosongu napravio haos na mrežama - pogledajte šta radi Luke Black
Mondo 07.03.2023
Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, snimio video sa influenserkom Leom Stanković. Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, snimio video sa… »
Vesti dana »

Protesti u Nišu i Pančevu: Okupljeni podržavaju uhapšene (foto/video)
Blic pre 10 minutajoš 30 povezanih

SNS za danas najavila skupove u 50 mesta širom Srbije: "Očekujemo više od 20.000 ljudi"
NIN pre 50 minutajoš 33 povezane

Spisak je kraći za jedno ime: Bek reprezentacije se vratio u klub i neće putovati na Evrobasket! Stanje srpskog fudbala zabrinjavajuće nakon poraza zvezde od pafosa: Klubovi iz Finske i Andore zaradile više isti broj bodova kao naši predstavnici!
Hot sport pre 10 minutajoš 37 povezanih

Vučić: U nedelju predstavljam mere za pomoć građanima, primena od 1. septembra
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih