Повезане вести
„Ја сам геј“ – Луке Блацк одбио пољубац српске инфлуенсерке и направио хаос на мрежама ВИДЕО
Нова 07.03.2023
Лука Ивановић, познатији као Луке Блацк, који ће представљати Србију на Евровизији у Ливерпулу, раније је снимио видео са инфлуенсерком Леом Станковић који је он сада објавила на интернету. Од тренутка када је његова нумера… »
"Ја сам геј!": Снимак српског представника на Еуросонгу направио хаос на мрежама - погледајте шта ради Луке Блацк
Мондо 07.03.2023
Лука Ивановић, познатији као Луке Блацк, који ће представљати Србију на Песми Евровизије, снимио видео са инфлуенсерком Леом Станковић. Лука Ивановић, познатији као Луке Блацк, који ће представљати Србију на Песми Евровизије… »
Вести дана »

Више тужилаштво тражи условну казну за Здравка због инцидента на токсикологији ВМА у Београду
Телеграф пре 20 минутајош 44 повезане

Уживо цео град у пламену, одјекују експлозије! Израелска војска свом снагом ударила на Газу, више од 300.000 људи побегло: "Они вриште, ово је геноцид!" (фото, видео)
Блиц пре 10 минутајош 34 повезане

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Нови магазин пре 20 минутајош 24 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 35 минутајош 25 повезаних