Povezane vesti
„Ja sam gej“ – Luke Black odbio poljubac srpske influenserke i napravio haos na mrežama VIDEO
Nova 07.03.2023
Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Liverpulu, ranije je snimio video sa influenserkom Leom Stanković koji je on sada objavila na internetu. Od trenutka kada je njegova numera „Samo mi se spava“… »
"Ja sam gej!": Snimak srpskog predstavnika na Eurosongu napravio haos na mrežama - pogledajte šta radi Luke Black
Mondo 07.03.2023
Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, snimio video sa influenserkom Leom Stanković. Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, snimio video sa… »
Vesti dana »

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 22 povezane

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih