Povezane vesti
„Ja sam gej“ – Luke Black odbio poljubac srpske influenserke i napravio haos na mrežama VIDEO
Nova 07.03.2023
Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Liverpulu, ranije je snimio video sa influenserkom Leom Stanković koji je on sada objavila na internetu. Od trenutka kada je njegova numera „Samo mi se spava“… »
"Ja sam gej!": Snimak srpskog predstavnika na Eurosongu napravio haos na mrežama - pogledajte šta radi Luke Black
Mondo 07.03.2023
Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, snimio video sa influenserkom Leom Stanković. Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, snimio video sa… »
Vesti dana »

Student DIF-a iz Novog Sada: Apsurdno je tvrditi da smo mi napali policiju (VIDEO)
Insajder pre 56 minutajoš 102 povezane

Obdukcija nastradalih u Topoli završena, rezultati za nekoliko dana
RTS pre 31 minutajoš 67 povezanih

(Foto, video): Novi šatori ispred Skupštine Srbije, muzika, roštilj i slatkiši: Postavljen i košarkaški teren, došlo do incidenta u blizini zgrade parlamenta
Blic pre 56 minutajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 56 minutajoš 21 povezana

Medvedev kritikovao sporazum SAD i Ukrajine: „Zemlja koja nestaje plaća oružje bogatstvom“
Nova pre 2 satajoš 29 povezanih